Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Kaffekværn test 2024 – Find de bedste kaffekværne her

I denne artikel vil vi tage et nærmere kig på de kaffekværne, som er tilgængelige på markedet netop nu. Derfor er det utrolig nemt for dig at skabe et overblik og sammenligne de forskellige modeller.

Hvis du er en ægte kaffe-konnoisseur så ved du, hvad nymalede kaffebønner gør for smagen af din kaffe. Herudover er der ligeledes stor forskel på, hvordan du maler din kaffe, hvad enten du skal brygge en espresso eller skal bruge kaffe til din stempelkande.

Herunder finder du vores gennemgang af de bedste og mest testvindende kaffekværne på markedet, netop nu.

I nedenstående sektion finder du en gennemgang af de kaffekværne der har klaret sig bedst i test.

Bemærk venligst, Kaffe-Eksperten tester ikke selv produkter, men samler derimod resultaterne af uvildige tests, så du nemt kan få et overblik over de bedste produkter på markedet.

Rigtig god læselyst.

Indholdsfortegnelse

Indholdsfortegnelse:

Kaffekværn test 2024 – Her er de 8 bedste kaffekværne

Wilfa WSCG-2 kaffekværn – Testvinder

Uanset om du er til espresso eller stempelkande, så klarer denne kaffekværn fra Wilfa malingen for dig. Forbrugerrådet Tænk, fremhæver særligt dennes evne til at male bønnerne helt fint, hvilket blandt andet er med til at give denne kaffekværn topkarakter i deres test.

Foruden evnen til at male bønnerne, så er brugervenligheden af denne maskine også fremhævet hos både Tænk og Råd & Rön.

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön fremhæver endvidere også kvalitetsindtryk og kvaliteten af den kaffe, som kværnen producerer. Kigger vi på prisen, så befinder denne kværn sig i midten af skalaen, men du får tilgengæld rigtig meget kvalitet for pengene.

Wilfa kaffekværnen har en bønnekapacitet på 250g og den er særdeles velegnet til alle typer kaffe, da du nemt kan indstille formalingsgraden. Kværnen er udstyret med koniske blade, som betyder, at der produceres minimal varme, når bønnerne males.

Du bibeholder derfor den gode aroma og dine kaffebønner tager ikke skade.

Wilfa WSCG-2 er udstyret med en elektronisk timer, som nemt indstilles fra 0-30 sekunder. Det har derfor aldrig været lettere at kontrollere mængden af kaffe din kaffekværn maler.

Selve kværnen er udformet i rustfrit stål og den kommer med en “skjult” kabelopbevaring i bunden af maskinen. Herudover er denne kaffekværn modtager af Den gyldne bønne af European Coffee Brewing Center, hvilket er kaffeverdenens blåstempel, som kun tilfalder de bedste produkter.

i samarbejde med PriceRunner

https://youtu.be/CdISA4SINDI
Wilfa WSCG

Fordele ved Wilfa WSCG-2:

DeLonghi KG79 kaffekværn

Denne kaffekværn fra DeLonghi roses af anmelderne for sin uovertrufne brugervenlighed, dens robusthed, samt den kaffe den kværner.

Forbrugerrådet Tænk vurderer især at den grovere kaffe, som denne kværn producerer er i top, men også kaffen fra medium indstillingen får fine karakterer med på vejen. Maskinen er udført i rustfrit stål, med et gennemsigtigt låg, så du kan følge hele processen.

Kaffebeholderen er aftagelig, hvilket gør det lettere at rengøre og bunden er udstyret med skridsikre fødder, så du er sikker på at maskinen bliver på sin plads. Herudover er den øverste del af stålkværnen aftagelig, hvilket igen gør rengøringen lettere.

Modellen er særdeles velegnet til espresso-, filter- og stempelkaffe.

Selve bønnebeholderen har en kapacitet på 120 gram og du indstiller nemt maskinen til at kværne fra 2 til 12 kopper. Du kan indstille malingsgraden på 12 forskellige måder, og maskinen stopper selv, når der er malet til det ønskede antal kopper.

På forsiden af maskinen kan du vælge hvor mange kopper du ønsker at kværne kaffe til. Når kaffen er færdigmalet, kommer det ned i en lille beholder, som man kender det fra ældre kaffemøller.

[afp id=”56″]

i samarbejde med PriceRunner

DeLonghi KG79

Fordele ved DeLonghi KG79:

Graef CM800 kaffekværn

Denne kværn fra mærket Graef udemærker sig hos det svenske testmagasin Icakuriren, hvor den scorer topkarakterer for dens espresso- og filterkaffe.

Hos Forbrugerrådet Tænk får kværnen gode karakterer for sin brugervenlighed og konstruktion, mens svenske Råd og Rön især fremhæver modellens fint malede kaffe.

Det eneste negative, som alle testmagasinerne finder, er modellens størrelse og hvor meget plads den optager i et køkken. Dog er det væsentligt at informere om, at denne kaffekværn har en større beholding, samt flere funktionaliteter end mange andre kværne på markedet.

Den kan rumme hele 350 gram bønner og den kommer med et greb til bajonetter på henholdsvis 60 og 70 mm, hvilket nemt monteres på kværnen.

Denne kaffekværn kan indstilles på intet mindre end 40 forskellige måder, hvorfor der helt sikkert er en indstilling, som matcher dine præferencer.

Denne model er velegnet til både espresso- og filterkaffe, hvor den scorer topkarakterer hos Icakuriren, mens både Tænk og Råd & Rön roser maskinen for sin fintmalede kaffe.

Selve kværnen er udformet i rustfrit stål og har selvfølgelig skridsikre fødder, således den står fast under brug. Som andre gode kaffekværne er den udstyret med konisk kværn og lavhastigheds motor hvilket betyder, at kaffebønnerne ikke bliver overophedede under brug og derved bevarer deres aroma og smag.

Kværnen er, på trods af sine mange indstillinger, stadig utrolig brugervenlig og nem at betjene, hvilket både Tænk og Råd & Rön påpeger i deres tests.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Severin 4810:

DeLonghi KG520 kaffekværn

Denne kaffekværn fra DeLonghi er endnu ikke nået til hverken Tænk eller Råd & Rön, dog er  den anmeldt hos det tyske forbrugermagasin Espresso Geeks, samt på Whiteaway.com, hvor modellen scorer 4,5 ud af 5 baseret på brugeranmeldelserne.

Modellen kommer med 18 forskellige formalingsgrader, hvilket betyder, at man kan bruge kaffekværnen til at lave alt lige fra filterkaffe til stempelkaffe og espresso.

Kaffekværnens bønnebeholder har en bønnebeholder på hele 350 gram, og du har muligheden for at male fra 2 til 14 kopper kaffe ad gangen.

DeLonghi KG520 kommer i et stilrent og elegant design, hvorfor den passer ind i de flestes hjem. Den fremstilles i både sort og sølv, hvorfor du med garanti også kan finde en, som matcher dit resterende køkkenudstyr.

Med et tryk på et par knapper er du sikret en god og smagfuld kop kaffe, på ingen tid. Du har endvidere mulighed for at tage det øverste blad af, hvilket gør denne kaffekværn utroligt nem at rengøre.

Alt i alt er rigtig god køb til både den rutinerede og mindre kyndige.

i samarbejde med PriceRunner


DeLonghi KG520 fordele:

Krups GVX242 kaffekværn

Denne kaffekværn fra mærket Krups klarer sig særdeles godt blandt flere anmeldelser, herunder Tænk, Råd & Rön, samt Familie Journalen. Krups GVX242 er så god, at den i flere kredse kendes bedst som Grind Expert.

Tænk roser Krups kværn for dens sublime brugervenlighed og kvaliteten på kværnen. Det samme gør sig gældende for henholdsvis Råd & Rön, samt Familie Journal.

Denne model har intet mindre en 17 forskellige formalingsgrader af kaffen, hvorfor den er særdeles velegnet til både espresso-, filter-, og stempelkaffe. Du har endvidere mulighed for at kværne kaffe fra 2 til 12 kopper ad gangen, hvorfor den egnet sig perfekt til større familiebesøg.

Kværnens bønnebeholder har en kapacitet på hele 200 gram, og så er den udstyret med en konisk kværn, som er en helt unik måde at kværne sin kaffe på, da bønnerne ikke bliver overophedede under kværningen.

Denne maskine er utroligt nem at rengøre, da motordelene er aftagelige, ligesom den integrerede beholder til kaffen er det.

Du kan roligt lade denne kaffekværn stå fremme, selv hvis der er børn omkring, da den er udstyret med en sikkerhedsfunktion, der gør at maskinen kun kan starte hvis låget er på og kaffebeholderen er sat ordenligt fast i maskinen.

Flere tests påpeger endvidere det utroligt brugervenlige betjeningspanel, som gør maskinen nem at bruge for enhver. Alt i alt, en supergod maskine til alle niveauer.

i samarbejde med PriceRunner

Krups GVX242 fordele:

Sage Grinder Pro kaffekværn

Det amerikanske testmagasin Techgearlab.com har anmeldt Sage Grinder Pro kaffekværn og givet den 4 stjerner ud af 5 mulige. Denne positive tendens vises også hos forbrugerne hos Amazon, som har scoret den til 4,6 ud af 5, baseret på 133 brugeranmeldelser!

Fælles for anmeldelserne, fra henholdsvis Techgearlab.com og Amazon, er at de er enige om at Sage Grinder Pro er en effektiv og brugervenlig kaffekværn, som formår er male kaffe til en særdeles velsmagende kop kaffe.

Techgearlab.com nævner endvidere at maskinen er særdeles lydsvag og at den samtidig er nemt at rengøre.

Der bliver ikke nævnt mange ulemper ved denne model, men enkelte forbrugere hos Amazon nævner at de ikke mener, at kaffens kvalitet er på samme høje niveau, hvis man sammenligner med andre produkter på markedet.

i samarbejde med PriceRunner


Sage Grinder Pro fordele:

KitchenAid Artisan kaffekværn

Hvis du leder efter en af de bedste kaffekværne på markedet, og du stoler på det britiske magasin Good Housekeeping Institute, så er denne maskine noget for dig. Testmagasinet scorer denne maskine 81 ud af 100 point og konkluderer at netop denne maskine hører til blandt de bedste på markedet.

Der bliver i særdeleshed talt om det robuste, dog elegante design, samt at resultaterne er ens og optimale, uanset hvordan man ønsker sit resultat.

Good Housekeeping Institute finder ikke mange negativer ved denne kaffekværn, men nævner at den til tider kan være mere støjende end andre maskiner, hvis man sammenligner med andre kværne i denne test.

i samarbejde med PriceRunner


KitchenAid Artisan fordele:

Bodum Bistro kaffekværn

Denne Bodum kaffekværn får varme anbefalinger fra testmagasinet Theperfectgrind.com, som er vilde med modellen. Eksperterne var især glade for måden denne maskine maler bønnerne på, som både er effektiv og ensartet, når man først har lært, hvordan kværnen skal bruges.

Kværnen får ikke mange negative punkter med i anmeldelsen, men det nævnes at den er langsommere om at grinde bønnerne end andre kaffekværne. Deri ligger dog et stort men, hvis man ikke har noget imod at vente lidt på malingen af sine bønner, så kan man ikke gå galt i byen med denne kværn.

Eksperterne fra Theperfectgrind.com er imponerede over, at kaffekværnen er så nem i brug, da de skriver, at ’man vil ikke finde en kaffekværn, der er nemmere at bruge eller nemmere at rengøre.

Bodum Bistro kaffekværn har en kapacitet på 220 gram bønner. Derudover kommer den med en justerbar timer samt et gennemsigtigt låg.

Sidst men ikke mindst kommer Bodum Bistro kaffekværn med en sikring, der forhindrer, at kværnen bliver beskadiget, hvis der er småsten blandt kaffebønnerne.

i samarbejde med PriceRunner


Bodum Bistro fordele:

Kaffekværn bedst i test

..

Andre relevante tests

Skulle det ske, at du også står og mangler en espresso- eller kaffemaskine, så kan du med fordel vælge at læse vores dybdegående kaffemaskine test og espressomaskine test, som gennemgår nogle af de bedste og mest prisvindende maskiner på markedet. I disse anmeldelser får du også en hurtig oversigt over, hvilke forhandlere, som har de forskellige maskiner tilgængelige.