Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Bedste Kapsel Kaffemaskine i 2024

Kaffemaskiner med kapsler bliver mere og mere populært hos forbrugerne i Danmark, hvilket der er rigtig mange forklaringer på. Først og fremmest skyldes det, at der findes et langt større sortiment af kapsler i dag, men der er også langt flere designs at vælge imellem.

I denne artikel og bedst i test sætter vi fokus på de bedste kapsel kaffemaskiner på markedet, for at gøre det lettere for dig som forburger, at tage stilling til hvilken du måske skal erhverve dig.

Få Nye Muligheder Med en Kapselmaskine

Tiderne for forbrugerne har skiftet i takt med at kapselmaskinerne er på vej ind i de danske hjem. Vi har igennem tiden været vant til at skulle lave stempelkaffe, filterkaffe eller erhverve os en dyre espressomaskine for at lave mere avancerede kaffebrygge.

I dag er det muligt at brygge en espresso og cappuccino ved hjælp af de små kapsler man putter i en maskine. Det er derfor lettere end nogensinde før at lege mini barister derhjemme.

Kapsel kaffemaskinerne er et supergodt alternativ til dem, som ønsker en lynhurtig kop kaffe, uden at skulle spendere en formue på dyre kaffemaskiner og andet udstyr.

I denne artikel har vi sat fokus på 7 forskellige kapsel kaffemaskiner, fra nogle af de førende brands på markedet, som med garanti kan opfylde dit behov for en god kop kaffe på ingen tid.

Inden vi begynder på vores anmeldelse, er det vigtigt at fortælle at de maskiner vi sammenligner er forskellige i design, pris og funktionalitet og der er langt flere maskiner på markedet, som man som forbruger bør overveje. Disse anmeldelser er blot kommet til for at give dig et overblik.

Den Bedste Kapsel Kaffemaskine

Krups Dolce Gusto Mini me Kapselmaskine

Vi starter vores anmeldelser ud med en favorit blandt danskerne, nemlig det Italienske mærke Dolce Gusto. Dette er den oplagte kapselmaskine til dig, som ønsker en rigtig god kop kaffe, uden det store besvær.

Alt du skal gøre for at få denne maskine til at yde sit bedste er, at finde den helt rigtige kapsel til din smag, sætte den i maskinen, trykke på en knap, og så klarer Dolce Gusto resten for dig- Nemt, ikke?

Denne kapsel kaffemaskine er udstyret med en autosluk-funktion, som slukker maskinen efter noget tids inaktivitet.

Det er en utroligt stilren kapselmaskine, som passer ind i langt de fleste hjem. Du kan også roligt flytte rundt på den, da den måler 32 centimeter i højden og 18 centimeter i dybden.

Som vi allerede har været inde på, så kan du på ganske få bevægelser lave en rigtig god kop kaffe, så du får følelsen af at være på en rigtig cafe.

Er du til mælkeskum, så kan du glæde dig over, at denne model også kan lave dette, så du kan lave dig en lækkert cremet cappuccino.

Dolce Gusto Oblo Black

Fordele ved KRUPS Dolce Gusto Oblo Black:

Specifikationer:

Nespresso Vertuo Plus Black Kapselmaskine

Den næste kapselmaskine i vores test er fra det anerkendte mærke Nespresso, og modellen hedder Vertuo Plus Black.

Dette er en kvalitets kapselmaskine, som byder på flere smarte egenskaber. Blandt andet smider denne maskine automatisk de brugte kapsler ud, den har elektronisk åben og luk funktion, samt flytbar vandtank og justerbar kopholder.

Selve designet er stilrent og clean, vi er derfor sikre på at netop denne maskine kan passe ind i de fleste køkkener rundt om i landet.

Med denne kapsel kaffemaskine får du også en god portion nytænkning med produktet, da den foruden at brygge en lækker kop kaffe, også sørger for at du får en lækker og delikat crema på toppen.

Denne maskine kan brygge kaffe til 5 forskellige kopstørrelser. Som noget ganske særligt er denne kapselmaskine udstyret med den innovative teknologi Centrifusion som betyder, at kapslen kan rotere 7000 gange i minuttet.

Dette sikrer den helt optimale blanding af kaffe og vand. Kaffe-Eksperten.dk vurderer at dette er et rigtig godt køb til langt de fleste kaffeelskere på markedet.

i samarbejde med PriceRunner

Nespresseo Vertue Plus Black

Fordele ved Nespresso Vertuo Plus Black:

Specifikationer:

Nespresso Pixie C60TI Electric Titan Kapselmaskine

Næste kapselmaskine kommer endnu engang fra det velrenomerede mærke Nespresso, denne gang kigger vi på modellen Pixie Electric Titan.

Denne kapsel kaffemaskine har en kapacitet på 0,7 liter og en vægt på 2,7kg. Vi har derfor fat i en ganske kompakt kapselmaskine, med masser af ydeevne.

Varmeelementet i denne maskine er med termoblok. Denne kapselmaskine gør sig godt om aftenen, da knapperne er udstyret med baglys, som slukker automatisk efter 9 minutter.

Denne kapsel kaffemaskine henvender sig til dig, som er på markedet efter en utroligt brugervenlig maskine, som har en masse funktioner, men er nem at betjene.

Denne maskine er udstyret med en opsamlingsbeholder til brugte kapsler, hvor der er plads til hele 10 styks. Du kan nemt folde kopristen, således der er plads til større glas.

Der medfølger hele 16 originale kapsler til denne maskine, når du køber den og som noget rimelig unikt er den udstyret med en kabelskjuler, som gør at du nemt kan have den stående fremme i køkkenet, uden ledningen generer.

Dette er en helt simpel maskine, hvor du roligt kan sætte din lid til at den sørger for at brygge en god kop kaffe til dig, alt imens du læner dig tilbage og nyder tilværelsen.

i samarbejde med PriceRunner

Nespresso Pixie c60ti Electric Titan

Fordele ved Nespresso Pixie C60TI Electric Titan:

Specifikationer:

Nespresso Lattissima Touch Kapselmaskine

Det er ingen hemmelighed at vi her på redaktionen har en forkærlighed for Nespresso, hvorfor det heller ikke kommer som noget chok, at vores næste test er af Nespresso Lattissima Touch.

Denne kapsel kaffemaskine gør det ultra nemt for dig at brygge din yndlings kaffe, espresso eller cappuccino. Du kan frit vælge mellem forskellige kaffe- og mælkedrikke ved hjælp af det brugervenlige kontrolpanel, som alle og enhver vil kunne finde ud af at anvende.

Som noget helt særligt, har du selv mulighed for at vælge teksturen af din mælkeskum, grundet den indbyggede mælkeskumsregulator.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du benytter Lattissima Touch til tilberedning af din kaffe. Du kan faktisk gøre det ved hjælp af ét enkelt tryk på en knap.

Vi anbefaler at du opbevarer mælken i køleskabet, således du altid er sikker på at have frisk mælk til kaffen. Hvis du vælger dette tip, så skal du blot installere mælken i maskinen igen, når du skal bruge den og så er det ligesom at være på en cafe.

En anden ting, som taler for denne maskine er, at de fleste dele er aftagelige, hvilket gør det supernemt at rengøre og vedligeholde. Foruden dette, så giver maskinen dig automatisk besked når den skal afkalkes – nemmere bliver det ikke.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Nespresso Lattissima Touch:

Specifikationer:

Bosch Tassimo Kapselmaskine

Den næste kapsel kaffemaskine i vores test kommer fra et andet anerkendt mærke; Bosch, hvor vi denne gang tager et kig på modellen Tassimo.

Med ét enkelt tryk på denne maskine, har du muligheden for at lave 40 velkendte drikke, det bliver derfor ikke meget nemmere at brygge lige præcis den type kaffe som du foretrækker.

Denne kapselmaskine er udstyret med en stor, aftagelig vandtank så du kan brygge flere kopper inden påfyldning.

Som noget nyt, er denne maskine udstyret med Brita Maxtra-vandfiltreringsteknologien, som reducerer både klorin og kalksten i vandet, hvilket giver dig en langt bedre smag og aroma. Det forlænger desuden levetiden på din kapselmaskine.

Denne kapselmaskine er velegnet til alle slags krus, da du nemt kan justere platformens højde. Denne maskine er yderligere udstyret med en ekstra vandbeholder, som gør det langt nemmere at lave flere kopper kaffe i træk.

Du kan derfor nemt trække dig tilbage og nyde tiden alene eller med dine gæster, uden at skulle tænke på om maskinen skal fyldes op.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Nespresso Lattissima Touch:

Specifikationer:

Nescafé Dolce Gusto Kapselmaskine

Den sidste kapsel kaffemaskine i vores test kommer fra Nescafé. Denne gang kigger vi på modellen Dolce Gusto, som angiver at denne model kommer i et væld af farver, som gør at den passer ind i de fleste danske hjem.

Modellen fås i et unikt design, og den måler 37 centimeter i højden, 18 centimeter i bredden samt 21 centimeter i dybden.

Maskinen er kompatibel med kaffekapsler til Nescafé Dolce Gusto, og derudover leverer den et imponerende tryk på helt op til 15 bar.Det betyder, at du får mulighed for at lave kaffe præcis som en professionel barista samt med en blød og delikat crema på toppen.

Med denne kapsel kaffemaskine kan du vælge imellem 40 forskellige drikke. Igen er det superenkelt at få adgang til de mange drikke, da du blot skal indstille maskinen og herefter klikke på en enkelt knap og så går kapselmaskinen igang.

Denne kapselmaskine er nem at holde ren, da den anvender sig af EasyClean-kapselholderen, således du ikke har brugte kapsler liggende. Den er desuden udstyret med en Eco-mode-funktion, som gør at maskinen slukker automatisk.

i samarbejde med PriceRunner


Nescafé Dolce Gusto Colors fordele:

Specifikationer:

Sådan Vælger du Den Bedste Kapselmaskine

Såfremt du er på markedet efter en ny kapsel kaffemaskine, så er der en lang række overvejelser du skal gøre dig, inden du beslutter. Du skal blandt andet tænke over maskinens primære formål, om den er tiltænkt som en hverdags maskine, om du vil anvende en mælkeskummer eller om du skal have muligheden for at varmemælken.

Dette er alle overvejelser du skal gøre dig, da de er afgørende for, hvilken kapselmaskine du skal vælge.

Der findes en lang række kapselmaskiner, som kommer med en integreret mælkeskummer, som henvender sig til dig, der foretrækker en smule mælk i din kaffe. Vi anbefaler at du køber en integreret mælkeskummer med til din kapselmaskine, da denne løsning kan spare dig mange penge på den lange bane. Kapsel Kaffemaskine

En anden væsentlig faktor du bør overveje, inden du investerer i en kapselmaskine er tilgængeligheden af kapsler som maskinen gør brug af og hvad de koster.

Årsagen til at du skal være opmærksom på ovenstående er, at der kommer flere og flere til, som laver kapsler, der passer til de forskellige kapselmaskiner. Men, du skal læse din brugsvejledning grundigt, da enkelte kapselmaskiner mister garantien, såfremt du ikke anvender de “autentiske” kapsler til den.

Netop af denne grund, anbefaler vi altid at du skal undersøge priserne på original kapslerne for at blive klog på, om du har råd til hhv. maskinen og kapslerne.

Kapselmaskiner Fås i Mange Former, Farver og Størrelser

Din kapsel kaffemaskine skal matche din stil og dit køkken eller kontor. Heldigvis er det i dag muligt at købe kapselmaskiner i et væld af farver og designs. Derfor er vi også sikre på, at du vil kunne finde en kapsel kaffemaskine, der passer perfekt ind i dit køkken, således du ikke er flov over at have den stående fremme.

Vi anbefaler dig også at tænke over, om du vil have en kapsel kaffemaskine med touchskærm eller trykknapper, ikke at det har den store effekt på kaffen, men mere det estetiske.

Vær Meget Opmærksom på Vandtryk, Temperatur og Hastighed

Slutteligt bør du være opmærksom på din maskines vandtryk, temperaturen den brygger ved og hastigheden hvorpå kaffen og vandet kommer ud af maskinen, da dette har stor betydning for smagen på din kaffe.

Som vi tidligere har været inde på i vores anmeldelse af de bedste kaffemaskiner, så vil du opleve af der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. En dyrere kapsel kaffemaskine vil brygge en bedre kop kaffe, men det kræver en rigtig kaffeelsker at smage den store forskel. Vi håber du ud fra vores korte test kan finde frem til den helt rigtige kapsel kaffemaskine, ellers er du velkommen til at kontakte os for flere idéer.