Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Kaffemaskine med kværn – Her er de 4 bedste

For rigtig mange af os betyder en god start på dagen, en god kop friskbrygget kaffe. Kaffe er ikke blot kaffe, men noget som mange danskere går meget op i og interessen i den gode kaffe er kun steget de seneste år.

Vi danskere sætter i stigende grad pris på den gode, luksuriøse kop kaffe og ønsker den bedste kvalitet.

Hvis du, som så mange andre elsker en god kop kaffe, så er det nu du skal læse videre her. Herunder har vi samlet ni kaffemaskiner med kværn, som vi fortæller mere om her. Disse maskiner er nogle af de allerbedste kaffemaskiner med kværn på markedet og alle er de kundernes favoritter.

Her har vi lavet en liste til dig over dem, så du kan danne dig et overblik over hvilke maskiner der findes på markedet og hvilke kunne være den rette for dig og dine behov.

I det næste afsnit vil vi beskrive hver af de 6 kaffemaskiner, deres score og deres forskellige fordele. Vi oplyser om de vigtigste detaljer og specifikationer og giver dig en dybdegående beskrivelse af alle maskinerne.

Rigtig god læselyst.

Bedste kaffemaskine med kværn

i samarbejde med PriceRunner

Gastroback Grind & Brew Pro – Testvinder

Den første kaffemaskine i rækken vi kigger op er er en Gastroback. Det er altså helt tydeligt at Gastroback kaffemaskinen er en favorit blandt kunderne lige fra start.

Netop denne Gastroback kaffemaskine laver ikke blot kaffe som smager skønt, den har også et lækkert design som ser godt ud i køkkenet og derfor ikke er en maskine du har behov for at gemme væk.

Kaffemaskinens udtryk er klassisk i sort og rustfrit stål, og den folder sig derfor godt ud i langt de fleste hjem.

En af de unikke funktioner ved netop denne kaffemaskine består i at den har to opbevaringsrum til kaffebønnerne. Denne funktion betyder at du dermed har nemt ved at veksle mellem forskellige bønner som du den givne dag har lyst til at male din kaffe på.

Måske har du om morgen lyst til en mere kraftig og skarp at starte dagen på, hvorimod du om eftermiddagen, trænger til mere mild og rund kaffe? Eller måske har du lavet din egen blanding mellem to kaffebønner som du foretrækker?

Hvad enten du er til at skifte kaffe efter humør eller blande din egen kaffe, så giver disse to opbevaringsrum som Gastroback maskinen har mange fordele og denne funktion er dermed også en af grundene til at mange kaffeentusiaster vælger præcis denne kaffemaskine.

Ydermere har du med denne Philips maskine mulighed for at justere på styrken ved at trykke på maskinens skærm, så der kun bliver brugt den mængde af bønner som du vil have.

Efter du har fundet frem til din fortrukne blanding af smag og kraft, er dine indstillinger klar og du får din kop kaffe præcis som du ønsker den.

Derudover kværner Gastroback Grind & Brew Pro din kaffe lige inden den bliver brygget, så gør at du får en dejlig frisk kop kaffe.

Denne kaffemaskine henvender dig ydermere i særlig grad til dig som elsker kaffe og aldrig starter dagen uden en varm og frisk kop kaffe. Denne maskine har nemlig en timer, hvilket betyder at du kan indstille din kaffemaskine til at starte på et bestemt tidspunkt.

Denne funktion gør det muligt for dig at vågne op til frisk brygget kop kaffe inden du er stået op af sengen, klar til at starte din dag med din valgte kop kaffe.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Gastroback

Specifikationer:

Melitta Aromafresh

Med den tredje kaffemaskine vi anmelder bevæger vi os væk fra Philips og går over til mærket Melitta. Sammenlignet med de to Philips kaffemaskiner ligger denne Melitta Aromafresh lidt længere nede på prisskalaen, men det betyder ikke at din kaffe mister smag og kvalitet med denne maskine.

Denne kaffemaskine er perfekt til dig som elsker god kaffe. En vigtig funktion ved Melittas AromaFresh-maskine er dens indbyggede kaffekværn som producerer lækker friskmalet kaffe og sørger for en dejlig smag hver gang du maler din kaffe.

Du kan skille kværnen ad og der følger en børste med, hvilket gør den nem at gøre ren.

Noget som Melitta tænker meget over ved deres kaffemaskiner er at rengøring og vedligeholdelsen af kaffemaskinen skal være let og overskueligt for dig som forbruger. 

Som en del af letheden ved at rengøre kaffemaskinen har Melitta også udstyret maskinen med et kalkbeskyttelsesprogram, som fungerer automatisk.

Sådanne funktioner gør at der er en mindre ting at tænke på og det gør det nemt og sjovt at være ejer af denne Melitta kaffemaskine.

Som tidligere nævnt er denne maskine knap så dyr som de tidligere modeller vi har beskrevet, men det betyder ikke at der ikke følger luksus med.

Det er faktisk det modsatte, for med kaffemaskine kan du indstille din kaffe til brygge den første kop kaffe mens du stadig ligger i din seng og vågner til duften af kaffe i hjemmet.

Dette er mulig på grund den indbyggede timerfunktion i maskinen, som gør at du kan indstille din kaffemaskine til at brygge, når det passer dig – dét er smart.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Melitta Aromafresh:

Specifikationer:

Severin 4810

Nu kommer vi til en kaffemaskine som kombinerer elegance, overskuelig pris og god kaffe.

Severin kaffemaskinen er allerede en favorit hos forbrugere på grund af disse ting og andre lækre funktioner.

Severin kaffemaskinen er en funktionel og smart med maskine med en beholder til dine kaffebønner. Du har altså mulighed for altid at have friske bønner i din maskine og når lysten en kop kaffe opstår og tænder for maskinen kommer kaffebønnerne automatisk ned i kværnen.

Denne funktion, nemlig kværnen er en vigtig del af denne maskine. Kaffekværnet er solid og du kan justere knive så de passer til netop den type kaffe du ønsker. Udover kværn funktionen kan du også sagtens bruge Severin kaffemaskinen med formalet kaffe.

Du kan altså bruge du hvad end det er kaffebønner eller formalet kaffe du har i huset, hvilket gør det til en funktionel og alsidig kaffemaskine.

Kaffemaskinen er derudover udstyret med et LSD-display, som du finder foran på maskinen. Her kan du ændre indstillingerne på maskinen. 

Den er nem at bruge og er med at give kaffemaskinen et elegant og stilfuldt udtryk. Som nævnt ved de tidligere maskiner har denne Severin kaffemaskine også en automatisk sluk-funktion, hvilket betyder at du kan indstille din kaffemaskine som du vil.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Severin 4810:

Specifikationer:

Profi Cook KA 1137

Med den næste kaffemaskine nærmer vi os et lidt moderne udtryk og flytter os lidt væk fra det mere klassiske design.

Profi Cook KA kaffemaskinen ser ved første øjekast en smule simpel ud, men dens mindre størrelse og simplicitet ændre ikke på at den indeholder mange funktioner og fede detaljer som gør denne kaffemaskine til en speciel en af slagsen.

Sætter du pris på at få en dig en god kop kaffe, hvor dine egne præferencer styre brygning, kan du med denne kaffemaskine, selv være med til at justere brygningen. Her kommer en gennemgang af denne lækre maskine.

Profi Cook KA har øverst på maskinen en gennemsigtig beholder som kan opbevare dine kaffebønner. Denne beholder kan rumme 250g kaffebønner og samtidig giver denne gennemsigtige beholder kaffemaskinen et moderne og elegant look.

Som nævnt ved nogle af de tidligere maskiner, har denne kaffemaskine også et LSD-display placeret forrest på maskinen. Det er på dette LSD-display at du kan bestemme hvordan dine kaffebønner skal kværnes, regulere din timer samt andre af maskinens funktioner. 

Alle mennesker kan lide deres kaffe på forskellige måder og det har designerene bag Profi Cook maskinen også haft for øje da de har designet denne kaffemaskine.

I denne maskine er det derfor også muligt justere kaffemøllen, hvilket gør det muligt at indstille slibepunktet og dermed bestemme, hvor stærk din kaffe skal være – jo finere slibepunktet indstilles til, des stærkere bliver din kaffe. 

Med denne kaffemaskine kan du altså justere din kaffemølle alt efter hvilken type kaffe du har lyst til på det givne tidspunkt – om den skal mild eller stærk.

Kaffekanden kan indeholde en liter og den fungerer samtidig som en termokande, da kaffen forbliver varm hele dagen i kanden. Det betyder at din kaffe er ligeså varm et par timer efter brygning, som den er når den er friskbrygget.

Til sidst er vigtig at bemærke at denne kaffemaskine har skridsikre fødder, hvilket gør den mere sikker at have i køkkenet især i et køkken hvor småbørn nogle gange leger.

i samarbejde med PriceRunner

Profi Cook KA 1137 fordele:

Specifikationer:

Kaffemaskine med kværn test

bedste kaffemaskine med kværn

Så nåede vi til vejs ende i vores kaffemaskine med kværn bedst i test. Vi har kigget på en række forskellige brands, som netop nu har deres kaffemaskiner til rådighed til forbrugerne på markedet.

Vi kiggede på flere gode bud, til dig, som ønsker en maskine, der er simpel at betjene og ganske enkelt bare skal kunne brygge en rigtig god og velsmagende kop kaffe. Men, der var også mere avancerede maskiner, hvor du kan indstille kværnstørrelsen til lige netop dine præferencer. 

Præcis som kompleksiteten i maskinerne, varierer priserne fra den lavere ende, til en væsentligt dyrere maskine. Desto flere funktioner du skal have med, desto dyrere bliver det også at erhverve sig.

Vi anbefaler dig, inden du vælger din nye kaffemaskine, at du gør dig nogle grundige overvejelser om, hvad denne skal kunne. Hvis du er en ægte kaffe-konnoisseur bør du vælge en maskine med flere indstillinger, mens du kan gå med en billigere version hvis du ganske simpelt kun vil have en rigtig god kop kaffe.

Kaffemaskine med kværn bedst i test

Vi håber du er blevet klogere på, hvad du skal være opmærksom på i vores analyse af de forskellige kaffemaskiner med kværn herover. Samt blevet klogere på, hvilken maskine, der passer perfekt ind i dit hjem. 

Fuldautomatisk kaffemaskine med kværn

Hvis du fx. foretrækker at lave en lille kop espresso eller cappuccino og helst laver en enkelt kop ad gangen, så vil en fuldautomatisk espressomaskine være vejen frem for dig. En fuldautomatisk espressomaskine kommer oftest med kværn og mælkeskummer i én maskine, hvorfor du får alle de features du ønsker i én. Herudover kommer de også med en automatisk rensefunktion, som gør det let at vedligeholde maskinen.

Testkilder

I denne kaffemaskine med kværn test, har vi foruden vores egne meninger brugt eksterne kilder såsom Forbrugerrådet Tænk og Goodhousekeeping.com. Foruden disse vejledninger, har vi selvfølgelig endevendt forhandlernes hjemmesider og kigget på, hvilke maskiner forbrugeren foretrækker og anmelder. 

Dette er din sikkerhed for, at den kaffemaskine du køber lever op til dine forventninger og ikke blot er vores holdninger.

Nogle af de kilder vi har brugt i denne test er forbrugerrådet Tænk og Goodhousekeeping.com. Vi har altså brugt rigtig meget tid til at samle de bedste maskiner og de nødvendige informationer.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en uvildig virksomhed som udelukkende beskæftiger sig med at teste forskellige produkter af, for at vejlede forbrugerne bedst muligt i deres køb. Det er altså meget valide resultater der kommer fra deres hånd.

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er et magasin som beskæftiger sig med alt der vedrører hjemmet. De tester blandt andet en masse forskellige produkter og kommer med deres bud på bedste køb.