Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Den Bedste Espressomaskine i 2024

Det har tidligere været sådan, at espressomaskiner var noget, som var forbeholdt caféer og restauranter. Heldigvis er tiderne ved at skifte og det bliver mere og mere normalt at have en espressomaskine i sit hjem.

Dette skyldes blandt andet, at der er kommet flere modeller at vælge mellem, således man ikke nødvendigvis behøver at vælge den dyreste for at få en lækker kop espresso.

Vi har valgt at sætte fokus på en bred vifte af espressomaskiner i denne test, i en lang række forskellige prisklasser for at kunne ruste dig bedre på, til at finde lige netop den maskine, der matcher dit behov.

Se vores billigste Espressomaskine nedenfor.

i samarbejde med PriceRunner

Espressomaskine test  – find den perfekte til dig

En espressomaskine henvender sig til de kaffeentusiaster, som ønsker stor varietet i deres kaffeudvalg, der både sætter pris på en hurtig kop espresso efter maden, men også mere til dem, der sætter pris på specialkaffe, hvor du sandsynligvis skal bruge en mælkeskummer.

Men …

Du kan naturligvis også benytte den til en hurtig og velsmagende kop almindelig sort kaffe, da maskinen favner utrolig bredt og kommer med et væld af indstillinger.

I denne test, kigger vi på nogle af de mest populære modeller, der findes på markedet i dag, således du forhåbenligt kan finde en maskine, der matcher din indre barista.

Vi kigger på 3 forskellige prisklasser, de billige, mellemklassen og luksus espressomaskiner. Hvorfor der burde være noget for enhver smag.

Der findes en espressomaskine til enhver smag, hvad enten du ønsker en espressomaskine med kværn, eller du vil have en maskine, der laver kaffe på formalede bønner.

Fællesnævneren for de maskiner vi sammenligner i denne bedst i test er, at de kommer fra anerkendte producenter, hvorfor du kan forvente at få en rigtig god kvalitet, uanset om du vælger en dyrere eller billigere model.

Med en espressomaskine i dit hjem, kan du roligt invitere venner og familie forbi og imponere med en lækker kop kaffe, uanset hvilken type kaffe deres hjerte begærer.

Bedste Billige Espressomaskine

i samarbejde med PriceRunner

Philips Series 2200

Den første espressomaskine ud af 15 i vores test kommer fra mærket Philips. Den placerer sig i den billigere ende af skalaen, når vi kigger på prisniveauet, men er stadig garant for at lave en rigtig god espresso.

Vores vurdering er, at dette er et fornuftigt bud på en billig espressomaskine.

Vælger du at gå med denne maskine, så får du en espressomaskine, som har keramisk kværn, hvilket sikrer at du får det absolut bedste ud af dine kaffebønner, hver eneste gang.

Den keramiske kværn fjerner muligheden for, at dine kaffebønner overopheder, mens de males, som er et udbredt problem, når man brygger kaffe. Hvis dine bønner bliver overophedede, så risikerer du at få en brændt smag i kaffen og derved ødelægges bønnernes smag.

Det slipper du heldigvis for med denne espressomaskine fra Philips.

Hvis du er til café latte, så kan du glæde dig over at denne model er udstyret med en mælkeskummer, som er nem at betjene og giver perfekt mælkeskum hver eneste gang.

Uanset hvordan du foretrækker din kaffe, kan du nemt få den hver eneste dag med en espressomaskine som denne, Philips, i hjemmet. Maskinen kan huske dine indstillinger, således du kan få din favoritkaffe med et enkelt tryk på en knap.

Når det er tid til at afkalke din maskine, så får du en notifikation på displayet og den rengør sig selv automatisk med vand, når du starter og stopper for den. Dette sikrer dig den gode kaffesmag dag efter dag, samt forlænger levetiden på maskinen.

Alt i alt, en rigtig god espressomaskine!

i samarbejde med PriceRunner

Philips HD8821-01 Espressomaskine

Fordele ved Philips Series 2200:

Specifikationer:

DeLonghi Magnifica

i samarbejde med PriceRunner

Den næste espressomaskine i vores test har et lækkert og stilrent design. Du får et slankt design, som måler 15 centimeter i bredden og får selv de mest inkarnerede kaffeelskere til at tænke på professionelle baristaer.

DeLonghi er et italiensk mærke, der blev grundlagt tilbage i 1902.

Denne espressomaskine er udstyret med mælkeskummer, således du nemt kan lave en café latte derhjemme. Herudover kommer den med en indbygget kopvarmer, således din kaffe har den perfekte temperatur, hver gang.

Er du mere til cappuccino, så er denne espressomaskine noget for dig, da den har en indbygget cappuccinofunktion, som sørger for den perfekte kombination af damp, luft og mælk til din cappuccino.

Denne maskine har en indbygget kaffekværn, så du kan bruge friskmalede bønner til hver kop. Du kan dog også benyttte dig af formalet kaffe i form af puder til din kaffebrygning.

Der er dermed frit valg på alle hylder med denne lækre DeLonghi espressomaskine og det er tilmed let at brygge en velsmagende kop kaffe. Alt du skal gøre er, at styre maskinen på det stilrene kontrolpanel, som består af en række forskellige knapper.

Når din espressomaskine har brug for afkalkning, så får du automatisk besked. Dette sikrer dig god og velsmagende kaffe, hver gang.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Delonghi Magnifica:

Specifikationer:

Melitta Caffeo Solo

Denne Melitta Caffeo Solo, er en af de mindste espressomaskiner, der findes på markedet. Den henvender sig til dig, som ønsker at have en kompakt maskine, som matcher enhver type køkken.

Foruden størrelsen, så er denne espressomaskine yderst effektiv og scorer højt på forhandlersiden Wupti.com, hvor den får hele 4,7 ud af 5 stjerner!

Denne espressomaskine er derfor ikke blot meget populær, den ligger også i den billigere ende i vores test. Vælger du at købe denne espressomaskine, så får du en rigtig god og billig maskine.

Melitta Caffeo Solo benytter sig af en helt særlig bryggemetode, som sikrer dig en helt særlig og ganske sublim kaffeoplevelse. Den væder kaffebønnerne, inden selve brygningen går i gang, hvilket trækker alle de gode aromastoffer ud og ned i kaffen.

For at gøre det så nemt for dig at få din kaffe, så er det muligt at indstille denne espressomaskine, således du får din ønskede temperatur og styrke, ved et par enkelte tryk.

Som noget andet smart, så er denne Melitta model udstyret med en nul-watt-kontakt. Hvis du trykker på denne, afbryges forbindelsen til strømmen, men dine personlige indstillinger gemmes.

Det betyder, at din maskine ikke bruger unødig strøm, når du ikke bruger den. Du kan faktisk indstille maskinen til at aktivere dette efter et bestemt tidsrum.

Melitta er kendt for deres høje kvalitet og denne model er naturligvis ingen undtagelse. Du får rigtig meget for pengene, som flere forbrugere fremhæver i deres anmeldelser.

Alt i alt et rigtig godt valg af espressomaskine!

i samarbejde med PriceRunner

Melitta Caffeo Solo Espressomaskine

Fordele ved Melitta Caffeo Solo:

Specifikationer:

SMEG Espressomaskine

Den fjerde espressomaskine i vores test, kommer fra SMEG, den henvender sig til de forbrugere, som ønsker et mere retro udtryk i køkkenet. Denne model fås i en lang række forskellige farver, således du kan finde lige netop den model, som matcher din stil og boligindretning.

Denne maskine kommer med en aftagelig vandtank, som rummer én liter, og derudover har den en aftagelig drypbakke, som gør det nemt at rengøre maskinen.

Hvis denne model har brug for yderligere rengøring, så får du besked fra maskinen om, at der er behov for afkalkning. Dette er med til at sikre, at din maskine holder i længere tid og den fortsat kan brygge velsmagende kaffe.

Hvis du vælger at købe denne espressomaskine, så står det dig frit for, om du vælger at brygge én eller to kopper ad gangen, og du har naturligvis også muligheden for at lave lækre mælkedrikke såsom cappuccino og café latte, med den indbyggede mælkeskummer.

Flow Stop-funktionen, som denne maskine er udstyret med, gør det muligt at bestemme styrken på din kaffe, hvilket er særlig brugbart, hvis du har brug for et ekstra kick om morgenen.

Denne espressomaskine står på gummifødder, som gør at den er skridsikker, selv på de mest glatte overflader. Du kan nemt betjene maskinen gennem det overskuelige kontrolpanel, det har derfor aldrig været lettere at få en god kop kaffe.

i samarbejde med PriceRunner

SMEG Espressomaskine

Fordele ved SMEG Espressomaskine:

Specifikationer:

DeLonghi EC156

Den femte model i vores test kommer fra mærket DeLonghi, som er et særdeles anerkendt brand, derslår sig ned på at udvikle gode espresso- og kaffemaskiner til den kræsne kaffedrikker.

Denne espressomaskine kommer med en indbygget mælkeskummer, som blander mælk, luft og damp til perfektion, således du kan lave den klassiske cappuccino. Denne model henvender sig særligt til de personer, som foretrækker en mælkedrik.

Denne model er udstyret med et dobbelt dermostat, som sikrer, at vandet altid har den optimale temperatur til kaffebrygning og du kan nemt vælge hvilken type kaffe du ønsker ved at trykke på knappen, der sidder på fronten.

Denne DeLonghi maskine kommer i et kompakt design, hvorfor den passer ind i de fleste hjem. Maskinen kommer med en indbygget kopvarmer, så du er sikret den helt rette temperatur, hver gang.

Herudover er DeLonghi espressomaskinen udstyret med en automatisk slukkefunktion. 9 minutter efter du har brygget din kaffe, vil den slukke automatisk, hvilket gør at du ikke spilder unødig strøm, hvilket er godt for miljøet.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Delonghi EC156:

Specifikationer:

Bedste Mellemklasse Espressomaskiner

Philips EP3550/00

Når man taler om mellemklasses espressomaskiner, så bør mærker såsom Philips dukke op, det gør det i hvert fald i vores test.

Denne espressomaskine giver dig rig mulighed for at tilpasse din kaffe til dine præferencer. Det er en fuldautomatisk model, som kan brygge op til seks forskellige typer kaffe, med et enkelt tryk på en knap.

Det er derfor ingen sag at servere en klassisk espresso, americano, cappuccino eller lignende.

Foruden kaffetypen, har du endvidere også muligheden for at indstille kaffen til lige netop den temperatur, som matcher din smag. Men også kaffestyrken. Du har derfor rig mulighed for at tilfredsstille alle dine smagsløg.

Denne espressomaskine sørger endvidere selv for at rengøre sig selv, således du kan nyde god kaffe, hver gang, da gamle kafferester ikke sætter sig fast i maskinen.

Foruden alle de individuelle indstillinger du kan lave på denne maskine, så kommer den også med en keramisk kværn. Det gør, at du kan få friskmalede bønner brygget til hver kop. En keramisk kværn sørger for at du kun får den rene lækre smag når du drikker kaffe.

Med denne Philips espressomaskine går du altså ikke helt galt i byen!

i samarbejde med PriceRunner

Philips EP3550-00 espressomaskine

Fordele ved Philips EP3550/00:

Specifikationer:

Melitta Caffeo Passione OT

I 2018 blev denne fuldautomatiske espressomaskine testvinder i Testfaktas anmeldese, og nu vælger vi så at bringe den igen, fordi Melitte Caffeo Passione er kommet for at blive.

Med denne maskine kan du nemt, hurtigt og overskueligt lave op til ti forskellige kaffedrikke, hvorfor det er lettere end nogensinde før, at flytte caféen hjem i stuen.

Den kommer med en indbygget mælkeskummer, som gør det let at tilberede diverse mælkedrikke.

Med denne espressomaskine har det aldrig været lettere at rengøre sin maskine. Du kan indstille den således,  at den automatisk rengører maskinen efter hver eneste kop eller ved start af maskinen. Men du kan også starte rengøringen manuelt.

Den sørger både for, at mælkeskummeren bliver rengjort med varmt vand og damp, men den kommer også med et kalkprogram, som holder maskinen fri for kalk.

For at sikre dig, den bedste kaffeoplevelse, så har producenterne bag Melitta valgt at udstyre denne espressomaskine med en Aromasafe-forsegling til bønnebeholderen.

Dette sikrer at bønnerne ikke mister smag eller duft, inden de bliver brugt og du kan derfor sagten have en større portion i ad gangen.

Har du brug for at lave mere end én kop ad gangen, så er dette også en mulighed. Det er ganske nemt, placer 2 glas eller krus under maskinen og nyd en god kop espresso med den du ønsker.

Vi kunne blive ved med at finde positive ting at tage med her fra, men det vigtigste for os er, at du kan lide den. Her fra kommer der kun gode anbefalinger til denne espressomaskine!

i samarbejde med PriceRunner

Melitta Caffeo Passione OT Espressomaskine

Fordele ved Melitta Caffeo Passione OT:

Specifikationer:

Siemens EQ3 TI213219RW

Den næste espressomaskine i vores test er endnu engang en fuldautomatisk maskine, hvor du har rig mulighed for at brygge et væld af forskellige kaffer.

Denne Siemens maskine har indbygget teknologien MilkPerfect, som garanterer fint og luftigt mælkeskum, hver evigt eneste gang. Dette er både til dig som nybegynder, men også som habil barista, her har du virkelig mulighed for at shine med lækre mælkedrikke.

For at sikre at hygiejnen er i top, så har Simens sørget for, at du nemt kan sætte mælkeskummeren opvaskemaskinen.

Foruden MilkPerfect, så er denne fuldautomatiske espressomaskine udstyret med SenseFlow, som sikrer at du får det maksimale ud af dine kaffebønner.

Det forholder sig således, at en espresso skal brygges ved omkring 90-95 grader, hvilket SenseFlow er med til at hjælpe med. Derfor er du garanteret en rigtig lækker kop kaffe, hver gang.

En anden vigtig ting at nævne er, at denne maskine er udstyret med en automatisk strømfrakobling, som gør at du ikke bruger unødig strøm. Dette hjælper både på din elregning, men du gør også noget godt for miljøet.

For at være sikker på at hygiejnen er i top, har du mulighed for at tage hele bryggeenheden ud af maskinen og rengøre den, samt den indre del af maskinen. Derved sikrer du dig at der ikke sidder gamle kafferester, som kan forstyrre smagen i din kaffe.

Alt i alt, en rigtig god maskine fra Siemens.

i samarbejde med PriceRunner

Siemens EQ3 Espressomaskine

Fordele ved Siemens EQ3 TI213219RW:

Specifikationer:

DeLonghi ECAM 44.660

Endnu en DeLonghi espressomaskine har fundet vej til vores test. Denne model er 100% fuldautomatisk og kommer i et funktionelt og stilrent design. Vores holdning er, at den vil tage sig rigtig godt ud i ethvert køkken!

DeLonghi er kendt for kvalitet og denne maskine er ingen undtagelse. Her får du et indbygget rengøringsprogram, som sikrer 100% optimal hygiejne. Du kan nemt aftage bryggeenheden og gøre denne samt indersiden af maskinen ren.

Hvis du holder din maskine ren og kalkfri, forlænger du levetiden af din espressomaskine, hvorfor vi anbefaler at gøre dette regelmæssigt.

Med denne espressomaskine kan du lave mange forskellige typer kaffe og det er nemt at prædefinere indstillingerne, således at maskinen brygger kaffe efter din smag. Faktisk, er denne maskine indstillet med en “min mælk”-funktion, som er din private mælkeindstilling.

Du får naturligvis også en indbygget kaffekværn, så du kan male dine egne bønner ved brygning. Dog har du også mulighed for at bruge formalede bønner i maskinen, alt efter hvad du foretrækker.

Igen leverer DeLonghi en rigtig solid espressomaskine til en fornuftig pris!

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Delonghi ECAM 44.660:

Specifikationer:

Bugatti Diva

Når man hører navnet “Bugatti” så er det første, som popper frem på nethinden en Veyron. Men faktisk, så ligger Bugatti også navnet til den næste espressomaskine i vores test.

Kigger man på selve designet, som er moderne og stilrent, så kan man nemt se at producenten har hentet inspiration fra bilindustrien.

Med denne espressomaskine er du sikker på at have noget, som langt de færreste har i deres hjem!

Foruden et rigtig flot design, så laver denne maskine naturligvis også rigtig god kaffe. Den kommer med en klassisk mælkeskummer, hvorfor du nemt kan lave en god kop espresso eller en velsmagende mælkedrik.

Steameren kan også anvendes til at lave te, hvis du har mere lyst til det.

Denne espressomaskine har desuden også en kopvarmer på toppen af maskinen, således du altid har den helt perfekte temperatur, når din espresso skal serveres.

Hvis det skal gå lidt hurtigt, kan du lave 2 kopper kaffe på én gang og den estimerede bryggetid er blot to minutter.

Denne espressomaskine er semiautomatisk, hvilket betyder at du selv skal tampe din kaffe, inden brygningen kan begynde. Du kan også vælge en mere lige til løsning, hvor du benytter dig af puder til brygningen.

Termostatet på fronten af denne espressomaskine er foruden flot også med til at indikere, hvornår maskinen er klar til at brygge kaffe og steame.

Denne maskine henvender sig til dig, som ønsker et helt unikt design, til en fornuftig pris.

i samarbejde med PriceRunner

Bugatti Diva Espressomaskine

Fordele ved Bugatti Diva:

Specifikationer:

Bedste Luksus Espressomaskiner

Sage BES980 The Oracle

Sidder du med en lille barista gemt inde i dig, som bare venter på at vise sine færdigheder hjemme i køkkenet? Så har du her muligheden for at udleve dine drømme med The Oracle.

Denne espressomaskine er til dig, som nægter at gå ned på udstyr og kvalitet. Den hjælper til at brygge formidabel kaffe og så får du en af de absolut bedste maskiner på markedet.

Denne maskine kommer med en lufttæt bønnebeholder på toppen, som bliver doseret direkte ned i den indbyggede kværn. Du kan indstille kværnen på 45 forskellige måder, hvorpå du kan få lige netop den maling som du ønsker.

Inde i maskinen finder du en dobbelt kedel, som er din garanti for at du kan lave fantastisk kaffe, hver gang. Du får en decideret espressokedel, mens den anden sørger for at du kan benytte dig af damp  under kaffebrygningen.

Det betyder altså, at du kan brygge kaffe og steame på én gang. Men, det resulterer også i langt bedre resultater, da smagsnuancerne ikke går tabt i bryggeprocessen.

Forrest på maskinen finder du kontrolpanelet, hvor du nemt kan vælge mellem et væld af indstillinger og kaffetyper. Du kan desuden tilpasse og gemme dine personlige indstillinger. Derfor kan du få en espresso præcis som du kan lide den.

Alt i alt en helt genial espressomaskine til feinschmeckeren, som har det meste.

i samarbejde med PriceRunner

Sage the Oracle Espressomaskine
Fordele ved Sage The Oracle:

Specifikationer:

Siemens TI907201RW

Denne fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens er udviklet med henblik på at være støjsvag, hvorfor den er helt perfekt til hjemmet og hjemmebaristaen.

Med denne maskine, kan du, uden kvaler, lave dig en rigtig god kop kaffe i hverdagen eller weekenden, uden fare for at vække resten af huset.

Bønnebeholderne på toppen af maskinen betyder at der går længere tid imellem, før du skal påfylde bønner. Her fra løber bønnerne ned i kvænrnen, som selv indstiller tiden, det tager at kværne bønnerne, samt hvordan de skal kværnes.

Dette er supersmart, da der er stor forskel på, hvor meget og hvor længe bønner bør kværnes, da det afhænger af, hvor meget olie de indeholder.

SenseFlow-systemet i maskinen gør, at du altid får den helt perfekte temperatur når du brygger. Dette er vigtigt, da for koldt eller varmt vand ved brygning kan ødelægge smagene, som bliver trukket ud af bønnerne.

For at få optimal hygiejne og smag hver gang, så har Siemens udstyret denne espressomaskine med et automatisk rengøringsprogram, som renser både mælkeskummeren og de andre dele i maskinen efter brug.

På den måde sikrer du, at der sidder gamle kafferester eller gammelt vand/mælk i din maskine, som ødelægger smagsbalancen i kaffen.

i samarbejde med PriceRunner

Siemens TI907201RW Espressomaskine

Fordele ved Siemens TI907201:

Specifikationer:

Jura E80

Med et enkelt tryk på denne Jura E80, har du mulighed for at lave et væld af forskellige kaffetyper. Du har desuden også mulighed for at skumme og varme mælk, som sikrer at du kan tilberede forskellige mælkedrikke ud over den klassiske espresso og lungo.

Du vælger selv, hvordan du indstiller din espressomaskine, som bådes kan gøres på selve dashboardet forrest på maskinen, eller i en app, der er udviklet til maskinen.

I appen har du ligeledes mulighed for at tilpasse og udvide kaffemulighederne på displayet, hvor du kan vælge dine egne billeder til de forskellige kaffetyper, samt tidsindstille maskinen som ønsket.

Denne espressomaskine kommer med et rengøringsfilter, som sikrer optimal hygiejne. Den er selv i stand til at genkende filteret og vil automatisk give dig besked om, hvornår det er tid til at skifte filteret ud.

Hvis du ikke får skiftet filteret rettidigt, vil maskinen give besked om, hvornår der er brug for afkalkning. Det er derfor ingen sag at holde denne maskine ren og pæn og derved sikre den gode kaffesmag.

Denne espressomaskine er udstyret med P.E.P., som står for Pulse Extraction Process. Denne bryggemetode gør at vandet bliver pumpet igennem kaffen med små og hurtige pulseringer.

Det betyder, at kaffen og vandet er i kontakt i længere tid, hvilket resulterer i en endnu mere intens og velsmagende espresso.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Jura E80:

Specifikationer:

Sage BES875 The Barista Express

Den sidste model i vores store espressomaskine test kommer endnu engang fra mærket Sage. Det er en maskine, som virkelig giver dig value-for-money!

Ønsker du at rykke din yndlingscafé hjem til dig selv, uden at det skal koste dig en formue, så er denne espressomaskine et rigtig godt bud. Maskinen kan lave mange forskellige typer kaffe, hurtigt, og du kan dermed få din kaffe, som du kan lide den.

The Barista Express er udstyret med en lufttæt bønnebeholder på toppen af maskinen. Dette sikrer at dine bønner bevarer deres saft og kraft, hvilket giver den absolut bedste kaffeoplevelse.

Fra beholderen føres bønnerne ned i kværnen, som har 18 forskellige indstillinger. Kaffekværnen sørger for at du får en fuldkommen perfekt dosering af bønner til dine kaffe, hver gang.

Når du investerer i denne maskine, så får du naturligvis også kopvarmer, således at din kaffe ikke falder i temperatur inden servering.

For at gøre det nemt for dig, så har branded, Sage, udstyret denne model på hjul. Det betyder at du nemt kan rykke rundt på maskinen i forbindelse med rengøring. Dette er en kæmpestor fordel, da de fleste espressomaskiner eller kan være tung at flytte rundt på.

Dette er et rigtig godt valg til dig, som ønsker en fuldblods-espressomaskine, til en rigtig god pris. Du får et væld af indstillingsmuligheder og alt du skal bruge for at lave en perfekt kop espresso.

i samarbejde med PriceRunner

Sage BES875 The Barista Express Espressomaskine

Fordele ved Sage The Barista Express:

Specifikationer:

Sådan Vælger du Den Bedste Espressomaskine

Ud fra vores anmeldelser ovenfor, håber vi at du er blevet klogere på, hvilken espressomaskine der kunne matche dit behov. Der er et væld af forskellige typer på markedet i dag, hvorfor der er rig mulighed for at finde lige netop den model, som passer til ens budget, hjem og ambitionsniveau.

Bare fordi at udvalget er stort, behøver det ikke at være en nem opgave at finde e nespressomaskine, da der er nogle forskellige ting, du som forbruger, bør være opmærksom på, inden du vælger at kaste dine penge efter en maskine.

Herunder vil vi forsøge at gå lidt mere i dybden med nogle af de aspekter du bør være opmærksom på, således du er bedre klædt på til at udvælge lige netop den espressomaskine, der matcher dit hjem.

Hvad er dit Budget?

Det første du skal gøre dig klart er, hvor meget er du villig til at kaste efter din maskine? Som du måske ved, eller i hvert fald har set ud fra vores anmeldelser, så er priserne på en espressomaskine væsentligt dyrere end en ganske almindelig filterkaffemaskine.

Dermed ikke sagt, at du ikke har muligheden for at finde en espressomaskine til en ganske fornuftig pris!

Slår du dig ned som en vaskeægte kaffeconnaisseaur, så har vi heldigvis også en prisklasse, som matcher dit ambitionsniveau, hvor du har rig mulighed for at indstille din maskine således du får lige præcis den smag i kaffen som du ønsker.

Denne type maskine koster naturligvis mere, men du behøver ikke længere tage et smut forbi din lokale café for at få den perfekte kop kaffe, da denne kan tilberedes i dit hjem.

Skal den Være Fuldautomatisk?

Hvis du er kendt inden for disse maskiner, så kommer det nok ikke som en overraskelse at du både kan få en fuldautomatisk espressomaskine, semiautomatiske maskiner og manuelle modeller. Der er fordele og ulemper ved alle typer, men en fuldautomatisk maskine er selvfølgelig den mest tidsbesparende udgave du kan få.

Du skal dog være opmærksom på, at en fuldautomatisk maskine typisk koster væsentligt mere, hvis du sammenligner med en manuel, men der er stadig rig mulighed for at finde en nogenlunde billig espressomaskine, som også er fuldautomatisk.

Skal den Have Mælkeskummer?

Skulle det ske, at du en dag får nok af espresso, så har du heldigvis også muligheden for at brygge et væld af kaffespecialiteter med din nyindkøbte espressomaskine. Blandt andet kan du brygge diverse mælkedrikke, som selvfølgelig kræver at du har en mælkeskummer, som enten er en integreret del af maskinen eller separat.

Hvis du foretrækker mælk i din kaffe, så vil det være en stor fordel for dig at vælge en espressomaskine med en integreret mælkeskummer, således du kan lave din favoritkaffe ved et enkelt tryk.

Hvor Mange Kopper Kaffe Skal den Kunne Brygge?

Som udgangspunkt, så bliver der kun lavet en enkelt kop kaffe ad gangen på en espressomaskine, men på flere af de maskiner vi tager et nærmere kig på i vores anmeldelse, har du faktisk muligheden for at lave to kopper ad gangen.

Der er enkelte eksemplarer, som tillader at brygge en kande ad gangen, men det er ikke noget vi anbefaler.

Alt efter, hvor mange kopper kaffe du forventer at skulle brygge samtidigt, har stor betydning for, hvilken espressomaskine du bør vælge. Hvis du udelukkende laver 2 ad gangen, en til dig selv og en til din partner eller besøgende, så vil det være tilstrækkeligt, at maskinen kan brygge to kopper ad gangen.

Hvis du derimod ofte har flere personer på besøg, hvor du gerne vil servere en lækker kop kaffe, så vil det være værd at tage et kig på de maskiner og modeller, som brygger mere ad gangen.

Skal der Være Indbygget Kværn?

Når du skal brygge kaffe på en espressomaskine, skal du som regel bruge puder, formalet kaffe eller hele bønner. Det er ganske enkelt og rimelig ligetil at benytte sig af puder til kaffebrygning, men hvis du vægter smagen af din kaffe højt, så vil vi klart anbefale dig en model med indbygget kværn.

Med en indbygget kværn i din maskine får du friskbrygget kaffe på friskmalede bønner hver eneste gang. På en lang række modeller har du muligheden for selv at justere indstillingerne, således de matcher din kaffesmag og præferencer.

Hvad er Dine Ønsker til Design?

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at gøre sig klar over, hvilket design du ønsker, da der er stor designmæssig forskel på espressomaskinerne i vores anmeldelse. Der findes både enkle og stilrene maskiner i sort og metal, men det er også muligt at finde en espressomaskine, som er fyldt med forskellige farver.

Herudover er der også ganske stor forskel på, hvor meget plads hver enkelt kaffemaskine optager og hvor meget den fylder i dit hjem, hvilket klart bør være med i dine overvejelser, inden du køber.

Generelt gælder det, at der er flere funktioner og ekstraudstyr på de større modeller, men det er væsentligt nemmere at finde plads til de små, kompakte espressomaskiner i hjemmet.

Find den Bedste Espressomaskine

Som du kan læse dig frem til i vores gennemgang over ting du bør være opmærksomme på, inden du investerer i en espressomaskine, så er der rigtig mange overvejelser at gøre sig, inden du beslutter dig. Men hvis du læser ovenstående punkter grundigt, vil du forhåbenligt føle dig bedre klædt på til at tage beslutningen.

Ønsker du en billig espressomaskine, som yder godt, vil vi anbefale dig at kigge efter dem, der har fået mærket “God til prisen” i denne anmeldelse. Skal du have det absolut bedste produkt på markedet, hvor pengene ikke er en afgørende faktor, så kan du komme til at betale en del mere for den, men du får også en verdensklasse kaffeoplevelse, dag efter dag.

Det er vigtigt at du gør dig nogle grundige overvejelser, da din espressomaskine skal passe til dit behov og dine præferencer. Herudover er det også vigtigt, at kigge på, hvor hurtig din kommende espressomaskine brygger en kop kaffe og om den har et indbygget rengøringsprogram.

Ønsker du en sublim kaffeoplevelse, er det alfa og omega, at de nbliver holdt ren, både indvendigt og udvendigt!