Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Forretningsmodel

Kaffe-Eksperten.dk er en 100% selvstændig virksomhed, som arbejder uafhængigt af de selvskaber vi sammenligner her på siden. Det vil sige, at virksomhederne og producenterne, som sammenlignes ikke har nogen medbestemmelse omkring, hvordan vi vurderer dem. 

Vi tjener penge på at henvise brugere til de produkter vi sammenligner, såkaldt affiliate markedsføring. Hvis du som bruger, synes et produkt er interessant og klikker dig videre til producenten via et af vores links, så modtager vi kommission. 

Hvordan påvirker forretningsmodellen Kaffe-Eksperten?

At vi tjener penge på at henvise brugere, er med til at udvikle Kaffe-Eksperten.dk, da vi derved har mulighed for at sammenligne flere produkter, som er din sikkerhed for en langt bedre service.

Vi er kaffe-elskere og ønsker kun at vise dig de bedste produkter på markedet. Vi er derfor altid meget fokuseret på at have attraktive lån på Kaffe-Eksperten.dk, så vi sikrer højest mulig brugertilfredshed.

Har du kendskab til et produkt, som vi mangler at anmelde på Kaffe-Eksperten.dk? Så vil vi meget gerne høre fra dig og undersøge produktet nærmere.

Hvordan kan Kaffe-Eksperten være upartiske, når I modtager kommission?

Hos Kaffe-Eksperten.dk har vi ambitionen om at være et anerkendt brand med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og brugervenlighed. Vi er derfor meget opmærksomme på at være objektive i vores portrættering af producenterne og deres produkter, så brugerne ikke mister tilliden til vores service

Har du ris eller ros? Så kontakt os

Vi er altid meget interesseret i at modtage ros såvel som ris. Så sidder du inde med en mening, du gerne vil dele med os, så tag meget gerne kontakt til os.

Har du fundet fejl eller andet, må du gerne vedhæfte et skærmbillede, så vi hurtigere kan forstå problematikken og korrigere fejlen.

følg os:


Facebook


Instagram


Youtube

Indholdsfortegnelse: