Kaffe-Eksperten modtager affiliate provision, når du køber produkter gennem de links du finder på vores site. Læs mere.

Den Bedste Kaffemaskine i test i 2024

Kaffe. Hvis det er et ord, som får dit hjerte til at slå lidt hurtigere og slikker du dig om munden ved tanken om den opkvikkende drik? Så er du kommet til det helt rette sted. For vi hjælper dig med at finde den bedste kaffemaskine i test i 2024!

Hvis du er en af de forbrugere, som køber sin kaffe hos en barista eller kaffe shop, oftere end hvad godt er, så er det måske på tide at du anskaffer dig den helt rigtige kaffemaskine. Men … hvordan vælger du den bedste kaffemaskine til dit behov?

Herunder finder du vores ultimative liste over de bedste kaffemaskiner på markedet i 2024. Vi har kigget på nogle forskellige kategorier, så vi er sikre på at der er noget, som matcher din stil, dit køkken og dit budget. Du kan benytte indholdsfortegnelsen ovenfor eller ude til højre til at gå direkte til den kategori, som matcher dit behov.

i samarbejde med PriceRunner

Find Den Rigtige Kaffemaskine

Hvis der skal brygges den helt rigtige kop kaffe, så kræver det både tålmodighed, en vis portion træning og det helt rigtige udstyr. Der er stor forskel på resultatet, alt efter hvilken kaffemaskine du vælger.

Nogle kaffedrikkere foretrækker at brygge friskværnet kaffe, og har du det også sådan, vil det være helt naturligt at tage et kig på en kaffemaskine med indbygget kværn. Andre kaffeelskere foretrækker at kunne brygge i større mængder til fx. en arbejdsplads, hvor det vil være oplagt at kigge efter en kaffemaskine med termokande, som sikrer at din kaffe holder sig varm.

Hører du til den gruppe, som godt kan lide en friskkværnet kop kaffe når du står op, så kan du overveje om du skal investere i en kaffemaskine med timer, som garanterer frisk og varm kaffe, når du åbner øjnene.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad din kaffemaskine kan, hvilket kan gøre det til en lettere uoverskuelig opgave at finde den helt rigtige model til dit hjem.

For at gøre det nemmere for dig har vi har lavet en grundig gennemgang af en række kaffemaskiner i forskellige prisklasser og med forskellige specifikationer.

Bedste Billige Kaffemaskine

Melitta Excellent 4.0

Den første kaffemaskine i vores test er blandt landets bedst sælgende maskiner. Den kommer fra det tyske mærke Melitta, som blev startet af Frau Melitta Benz i 1908. Denne kaffemaskine blev lavet, da Frau Melitta Benz var træt af grums i kaffen og derfor fik ideen til kaffefiltret.

Denne idé gik viralt og det er herfra kaffefiltret stammer fra, som vi kender det i dag.

Melitta er fortsat en af de mest anvendte kaffemaskiner på markedet i dag og modellen Excellent er en af de absolut bedst sælgende maskiner i deres sortiment.

Den nyeste version 4.0 kommer med en lang række features, som blandt andet har været med til at give denne kaffemaskine Den Gyldne Bønne fra ECBC. For dem, som ikke er bekendt med dette mærke, så betyder det at at denne maskine brygger fremragende kaffe og er af høj kvalitet.

Denne maskine henvender sig til de kaffe-elskere, som leder efter en rigtig god kaffemaskine, men er begrænset af et budget. Det er muligt at brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen, og der er selvfølgelig indbygget en varmeplade, som holder kaffen varm.

Melitta Excellent 4.0 har en bryggetemperatur på 96 grader, og den er udstyret med en autosluk-funktion, som betyder at maskinen slukker automatisk efter 40 minutter, hvis den ikke er i brug.

i samarbejde med PriceRunner

Melitta Excellent 4.0

Fordele ved Melitta Excellent 4.0:

Specifikationer:

Bosch TKA6A043

Den næste kaffemaskine vi skal tage et kig på er igen fra Tyskland og ligger igen i den billigere ende af skalaen. Bosch har et dejlig clean design, som gør at den passer ind i de fleste hjem. Denne maskine er udstyret med “aromakontrol” som sikrer dig en rigtig god kop kaffe, hver gang.

Denne kaffemaskine kan rumme helt op til 15 kopper kaffe på én gang og den er udstyret med drypstop, der betyder at du nemt kan tage den første kop kaffe, mens bryggeprocessen er igang.

Du har mulighed for at tage filtret og vandtanken af denne kaffemaskine, hvilket gør rengøringsprocessen meget lettere. Kaffemaskinen er endvidere udstyret med en automatisk slukkefunktion, således du ikke bruger unødig strøm, efter kaffen er løbet igennem.

Mærket Bosch er generelt kendt for at lave holdbare kvalitetsprodukter og denne kaffemaskine er ingen undtagelse. Hvis du vælger denne model, så får du en langtidsholdbar kaffemaskine, som sikrer en god kop kaffe hver gang. Foruden det praktiske, så får du også en kaffemaskine, som er stilren og passer ind i ethvert hjem.

i samarbejde med PriceRunner

Bosch TKA6A043

Fordele ved Bosch TKA64043:

Specifikationer:

Philips HD7547/80

Leder du efter en stilren, pålidelig og billig kaffemaskine, så vil denne model fra Philips være et godt valg. Når din kaffe er færdigbrygget, så kan du vide dig sikker på, at den forbliver varm, da denne maskine er udstyret med en termokande i titanium.

Den indbyggede termokande, sikrer din kaffe er varm i to timer efter brygning. Det stilrene design sikrer, at denne maskine ser godt ud i de fleste køkkener. Der er indbygget et “kabelrum” i denne kaffemaskine, som sikrer at det stilrene udtryk ikke spoleres af grimme kabler.

Den gode kaffesmag kommer blandt andet fra den koncentrerede vandgennemstrømning i bryggeprocessen, da dette er med til at trække de helt rigtige aromastoffer ud af kaffebønnerne.

Som mange andre kaffemaskiner er denne ligeledes udstyret med en automatisk slukkefunktion, der gør at du ikke bruger unødig strøm, når din kaffe er færdigbrygget. Du kan også se dette som en sikkerhed, således du ikke skal tænke over om du husker at slukke din kaffemaskine, når du forlader dit hjem.

Denne Philips kaffemaskine er derfor et rigtig godt valg til den prisbevidste forbruger, som ønsker et stilrent design, samtidig med at de sætter pris på en god kop kaffe.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Bosch Philips HD7547/80:

Specifikationer:

Braun KF7020

Er du ude efter en kaffemaskine, som har et moderne look, så synes vi helt sikkert at du skal kigge nærmere på denne Braun. Ikke nok med at maskinens design passer ind i de fleste hjem, den er også udkåret som testvinder af både Råd & Rön og forbrugermagasinet Tænk!

Kaffekedlen har plads til 12 kopper kaffe ad gangen. Ønsker du derimod færre kopper, så har du også mulighed for at brygge 4 kopper i stedet for. Du er garanteret samme gode kaffesmag, uanset om du skal have en enkelt kop kaffe eller flere kopper.

Denne maskine har mange funktionaliteter, påtrods af, at den ligger under kategorien “billige kaffemaskiner”. Den er blandt andet udstyret med en timer, som sikrer dig en god, friskkværnet kop kaffe, hver eneste morgen og du bestemmer selv hvor stærk du ønsker den skal være.

Denne kaffemaskine er udstyret med teknologien “OptiBrewSystem” som du blandt andet finder i Brauns noget dyrere modeller. Teknologien sørger for, at både temperatur, udtrækning og bryggetid er helt perfekt, så du kan få god kaffe.

Trænger kaffemaskinen til at blive rengjort, så bliver du automatisk gjort opmærksom på dette, som sikrer dig at den velsmagende og velbryggede kop kaffe har samme gode smag, hver dag.

[afp id=”20″]

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Braun KF7020:

Specifikationer:

Philips HD5408/20 Café Gourmet

Den sidste kaffemaskine i vores “bedste billige kaffemaskiner”-kategori, har et noget mere moderne og futuristisk udtryk. Denne kaffemaskine benytter sig af en ganske særlig bryggeteknik, som er med til at sikre den perfekte kaffesmag, hver gang.

Kaffemaskinen koger først vandet, og når temperaturen rammer 93 grader, så bliver vandmassen fordelt over de malede bønner, som giver den helt perfekte aroma til din kaffe. Philips vil revolutionere din kaffe, så de har udstyret denne kaffemaskine med aromatwister, som cirkulerer kaffen rundt i kanden. Dette sikrer dig en ensartet smag og duft ved hver kop kaffe.

Hvis du ikke kan drikke alt din kaffe på én gang, så kan du trøste dig med at også denne kaffemaskine er udstyret med en varmeplade, som først slukker efter 30 minutter. Dette er din sikkerhed for at du 1) sparer penge på strøm, 2) har frisk kaffe i længere tid, og 3) undgår risikoen for at forlade huset eller arbejdspladsen, mens kaffemaskinen stadig er tændt.

De aftagelige dele på kaffemaskinen kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket gør rengøringen af denne kaffemaskine langt nemmere, end mange andre i samme kategori.

Hvis du er en smule utålmodig, så kan du trøste dig med at også denne model er udstyret med drypstop, som sørger for at du kan tage en kop kaffe, inden kaffen er færdigbrygget, helt uden at svine.

i samarbejde med PriceRunner

Philips HD5408-20 Cafe Gourmet

Fordele ved Philips HD5408/20:

Specifikationer:

Bedste Mellemklasse Kaffemaskiner

OBH Nordica Blooming

Vi er nu nået til de bedste mellemklasse kaffemaskiner, og her kommer det måske ikke bag på nogen, at vi har valgt at inkludere OBH til vores oversigt. Dette er en bundsolid kaffemaskine, som både brygger en rigtig god kop kaffe, samtidig med at den er en fryd for øjet.

Denne model kommer i et væld af farver, som er din sikkerhed for at maskinen passer ind i dit hjem og din stil. Denne kaffemaskine er perfekt til dig, som ønsker en lynhurtig kop kaffe. Vandet opvarmes hurtigt i kobberkedlen og på under 6 minutter har du en friskbrygget kop kaffe klar.

OBH har udstyret denne model med både drypstop og en varmeplade, som sikrer dig varm kaffe i op til 40 minutter efter du har tændt for maskinen.

Den er supernem at rengøre og giver automatisk besked, når den trænger til det. Denne maskine brygger kaffe ved temperature mellem 92 og 96 grader, hvilket er din sikkerhed for lækker kaffe, hver gang.

Denne kaffe maskine fra OBH har fået certifikatet Den Gyldne Bønne fra European Coffee Brewer Centre, hvilket er med til at understrege kvaliteten af denne kaffemaskine.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved OBH Blooming:

Specifikationer:

Moccamaster Clubline (KB952 AO)

Hvis du er en rigtige kaffeelsker, så kender du med garanti den næste model i vores test. Det Hollandske mærke Moccamaster er anerkendt i kaffeverdenen og er kendt for at skabe gode maskiner.

Det kommer heller ikke bag på nogen, at denne maskine er certificeret af ECBC, som er et bevis på den kvalitet du kan købe her. Denne kaffemaskine er lavet i aluminium, hvilket ikke har nogen betydning for brygningen, men for holdbarheden af kaffemaskinen.

Moccamaster Clubline kan brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen og kan du ikke drikke alt kaffen på én gang, så kan du holde den varm på varmepladen. Varmepladen er indstillet til at holde kaffen på 80-85 grader, som er den ideelle serveringstemperatur.

Under selve brygningen kommer vandet op på 92-96 grader, hvilket gør at du får optimal smag og aroma ud af din kaffe. For at sikre at din kaffe er velsmagende efter brygning, har Moccamaster udstyret deres kaffemaskine med et blanderør, som sender kaffen rundt i hele kanden.

Det tager cirka 6 minutter at brygge en god kop kaffe på denne kaffemaskine, hvilketsikrer dig en hurtig, men god kop kaffe, hver morgen. Der er naturligvis indbygget drypstop og en automatisk slukkefunktion.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Moccamaster Clubline:

Specifikationer:

Moccamaster Termokaffemaskine

i samarbejde med PriceRunner

Den næste maskine i vores test er igen fra mærket Moccamaster, og netop denne model gør det nemt at servere en velsmagende kop kaffe i en fart.

Denne model brygger sin kaffe direkte ned i en termokande, som sikrer din kaffe beholder den helt rette temperatur i lang tid. Vi har erfaret, at du med fordel kan forvarme din termokande, så den bedre bibeholder den rette temperatur.

Som med mange andre modeller af mærket Moccamaster, kan du her forvente et slidstærkt design, i højeste kvalitet, der gør at du nemt kan have den stående fremme i køkkenet.

Denne kaffemaskine brygger op til 10 kopper kaffe ad gangen og du kan forvente en friskbrygget kop kaffe i løbet af 5-6 minutter. Denne model er ligeledes udstyret med drypstop, som gør at du kan nyde en kop kaffe, allerede inden de 10 kopper er løbet igennem maskinen.

Skulle det ske, at du kommer til at sætte din kedel skævt ind, så stopper maskinen automatisk brygningen. Du kan se om kedlen står rigtigt via kontrollampen på siden af kaffemaskinen.

Moccamaster er kendt for sin gode og slidstærke kvalitet, og du har naturligvis 5 års garanti.

i samarbejde med PriceRunner

Moccamaster KBGT741-1

Fordele ved Moccamaster:

Specifikationer:

Bedste Luksus Kaffemaskiner

i samarbejde med PriceRunner

Wilfa Svart Presisjon Kaffemaskine

Hvis du ikke har et budget, og ønsker et af de bedste produkter på markedet, så vil vi klart anbefale dig at tage et kig på denne kaffemaskine, som er udarbejdet i samarbejde med Tim Wendelboe, som har vundet verdensmesterskabet i kaffebrygning.

Wilfa Svart er udtænkt ned til den mindste detalje. Noget af det helt særlige ved denne kaffemaskine er at kaffetragten er fremstillet i et termomateriale, som gør at temperaturen ikke falder undervejs i bryggeprocessen. Flow Control-teknologien i maskinen gør, at du altid får den helt perfekte tragttid fra første til sidste kop kaffe, og dermed kan du forvente at få et ensartet og afbalanceret resultat, hver gang du brygger kaffe.

Når du benytter denne kaffemaskine, så kommer den med en aftagelig vandbeholder, som igen er med til at højne kaffesmagen, da du undgår at der kommer gamle kafferester i den nye kaffe.

Denne kaffemaskine er ligeledes udstyret med en drypstop-funktion og en automatisk slukkefunktion, der gør du ikke skal tænke på om du har slukket for maskinen når du forlader dit hjem.

i samarbejde med PriceRunner

Wilfa Svart Presisjon

Fordele ved Wilfa Svart Presisjon:

Specifikationer:

Moccamaster KBG744AO Duokaffemaskine

Dette er kaffemaskinen til dig, som ikke kan få nok kaffe i privaten eller på kontoret. Igen, har vi valgt at inkludere en model fra det anerkendte mærke Moccamaster, som gør det muligt at brygge intet mindre end 20 kopper kaffe på knapt 6 minutter.

Dette er derfor den ideelle kaffemaskine til arbejdspladsen, da den kan brygge to kander kaffe på én gang. Derfor kan alle kollegaerne få en god kop kaffe på alle tidspunkter af dagen.

Som ved mange andre modeller, får du her en kaffemaskine, som har en drypfri-funktion og en automatisk slukkefunktion. Maskinen kommer i et stilrent design, der passer til de fleste køkkener og du kan forvente samme høje kvalitet, som du er vant til ved mærket Moccamaster.

Når du køber denne kaffemaskine, medfølger der et kaffemål, som gør det nemt at få en god og afbalanceret kop kaffe hver dag. Maskinen er selvfølgelig certificeret af ECBC, som er din sikkerhed for at netop denne kaffemaskine giver et ensartet resultat hver gang i samme høje kvalitet.

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Moccamaster KBG744AO:

Specifikationer:

Coffee Queen Mega Gold M

Denne kaffebrygger er det helt perfekte valg til butikken eller den lille virksomhed, da den kan brygge 2,5 liter kaffe ad gangen. Maskinen brygger direkte ned i en serveringsstation, som gør det nemt at tage den med ind i et mødelokale eller ud til frontdesken og kunderne.

Alt efter hvor store dine krus er, så svarer 2,5 liter kaffe til knapt 17 kopper, hvilket gør denne maskine yderst effektiv, samtidig med at du kan få en rigtig lækker kop kaffe. En anden egenskab denne kaffemaskine har, er evnen til at brygge en kop kaffe på under 7 minutter, hvilket sikrer at du ikke skal vente alt for længe fra du møder til du sidder med din første kop kaffe.

Coffee Queen Mega Gold M, kommer i et utroligt stilrent design, hvilket gør det muligt at have den stående fremme på kontoret eller i køkkenet. Dette er klart en favorit hos Kaffe-Eksperten.dk.

[afp id=”27″]

i samarbejde med PriceRunner

Fordele ved Coffee Queen Mega Gold M:

Specifikationer:

Moccamaster Thermoking 3000

i samarbejde med PriceRunner

Den sidste kaffemaskine i vores bedst i test kommer endnu engang fra mærket Moccamaster, som har skabt den perfekte maskine til industribrug eller det større kontor, hvor der gerne skal være kaffe på kanden i løbet af hele dagen.

Moccamaster Thermoking 3000, brygger op til 3 liter kaffe ad gangen og du har endda muligheden for at tilslutte denne kaffemaskine direkte til vandforsyningen, således du ikke behøver at være bekymret for vandbeholdningen.

Moccamaster har lavet denne kaffemaskine således at den brygger direkte ned i en pumpekande, hvor du kan servere kaffen fra. Denne kande er selvfølgelig fremstillet i et termomateriale, således du altid har varm kaffe.

Som man kan forvente fra Moccamaster, så er denne maskine fremstillet i kvalitetsmaterialer, som blandt andet kan retfærdiggøre prisen på maskinen. Vælger du at smide dine penge efter denne kaffemaskine, får du selvfølgelig 5 års garanti, som kan forlænges til 10 år gennem Moccamaster.dk.

Moccamaster Thermoking 3000

Fordele ved Moccamaster Thermoking 3000:

Specifikationer:

i samarbejde med PriceRunner

Sådan Finder du Den Bedste Kaffemaskine

Vi har kigget på en række forskellige kaffemaskiner ovenfor, som varierer i pris, kapacitet og kvalitet. Vi har forsøgt at ramme det brede publikum, således vi sikrede os, at der var noget for enhver smag. Men hvordan finder du den bedste kaffemaskine? Det vil vi prøve at give vores syn på i artiklen herunder, hvor vi kigger nærmere på de ting, man skal være opmærksom på.Kaffe bønner

Hvilken Type Kaffe Ønsker du?

Den første ting du skal overveje er, hvilken type kaffe du foretrækker. Nogle foretrækker en stærkere kop kaffe, hvorfor man måske skal overvejer at investere i en espressomaskine, mens andre foretrækker en enkelt kop kaffe, hvorfor ens behov måske trækker mere imod en kapsel kaffemaskine.

Der er intet rigtigt og forkert, men det er noget, som kræver en grundig beslutning, da kaffemaskiner ofte er dyre og man derfor ikke bare lige skifter dem ud.

De kaffemaskiner du finder i vores bedst i test ovenfor er ganske almindelige kaffemaskiner, der passer til ethvert behov og til enhver økonomi. Derfor burde der også være noget for dig. Skulle det derimod ske, at du ikke falder over lige netop den kaffemaskine du havde håbet på, så kan du altid tage et kig på vores andre kategorier og se, om der er en, der passer bedre til din virksomhed eller dit hjem.

Hvor Meget Kaffe Skal du Brygge?

Som vi er inde på i testen ovenfor, så er der stor forskel på, hvor meget kaffe hver enkelt har behov for. Nogle kaffemaskiner brygger flere liter kaffe ad gangen, mens andre brygger 10 kopper kaffe ad gangen.

Hvis du skal benytte den i hjemmet, så er der måske ikke behov for at have en maskine, der kan lave 3 liter kaffe (medmindre du er virkelig glad for kaffe!) og omvendt, så giver det nogle flere ture ved kværnen, hvis du som arbejdsplads kun er udstyret med en kaffemaskine, der brygger 10 kopper ad gangen.

Vi har endvidere erfaret, at det kan være svært at brygge velsmagende kaffe på en kaffemaskine, hvis du forsøger at brygge i mindre mængder, da man som udgangspunkt skal brygge tæt på en kande kaffe, før man får en ensartet og velbalanceret kop kaffe – medmindre man har erhvervet sig en barista maskine i form af en espressomaskine eller kapselmaskine.

Derudover skal du være opmærksom på, at der ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, læs med videre for at læse mere om, hvordan du tilgodeser dit budget og finder den bedste kaffemaskine til dit behov.

Hvordan Ser Dit Budget ud?

Vi har forsøgt at give dig et pejlemærke for, hvor meget kaffemaskine du får for pengene i vores test ovenfor. Heldigvis er der noget for ethvert budget og til ethvert behov. Tingene forholder sig således, at der ofte er en stor sammenhæng mellem pris og kvalitet, dette gælder også når vi taler om kaffemaskiner. Hvis du vælger den billigste maskine du kan finde, så skal du ikke forvente at den brygger verdens bedste kaffe.

Omvendt, hvis du vælger en maskine som er for avanceret til dit niveau, så får du heller ikke det maksimale ud af din nyindkøbte kaffemaskine. Der gælder derfor om at finde lige netop det produkt, som matcher dine ambitioner og niveau.

Det skal dog nævnes at enkelte funktioner kan gøre dit liv meget nemmere, her tænker vi for eksempel på en kaffemaskine med timer, som gør dit liv en lillesmule mere luksuriøst, da du kan træde direkte ind af døren efter en lang arbejdsdag, eller vælte direkte ud af sengen og så står din kaffe klar til dig. Du kan læse meget mere om dette herunder.

Har du Brug For Særlige Funktioner?

KaffemaskineEnkelte særlige funktioner ved din kaffemaskine kan kraftigt forsøde dit liv, ved blandt andet at have kaffen klar idet du træder ud af badet eller vågner om morgenen. Andre gør det let at bibeholde en bestemt temperatur gennem en varmeplade og nogle kaffemaskiner er så avancerede at du er sikret en kop kaffe, som kunne være tilberedt af en verdensmester.

Det hele afhænger af, hvad du vil have ud af din kaffemaskine, hvad dit ambitionsniveau er og hvor stor din pengepung er. Det meste kan lade sig gøre, hvis bare du vil betale for det.

Find Den Perfekte Kaffemaskine i Denne Test

Som du måske har opdatet, så er der utroligt mange faktorer, som du skal være opmærksom på, inden du kan finde den perfekte kaffemaskine. Ligeledes er det også en jungle at brygge en god kop kaffe, og nogle vil være tilbøjelige til at sige, at det ikke nødvendigvis behøver at være så svært.

Gennem vores test, har vi forsøgt at finde frem til nogle maskiner, som matcher et bredt udvalg af forbrugere. Der er til den prisbevidste privatperson, som blot ønsker at lave en god kop kaffe, hvor ens kaffebønner skal smage igennem, men også til den større virksomhed, hvor det gælder om at have friskbrygget kaffe gennem hele dagen.

Hvis du endnu ikke har kigget i vores test, så anbefaler vi at du scroller op og læser vores anmeldelse af hver enkelt kaffemaskine, da det kan guide dig til den helt rigtige kaffemaskine til dit behov.

Vi anbefaler at du tager et grundigt kig på, hvilke funktioner hver enkelt maskine har, hvilket du kan gøre ved at klikke på den røde knap, som tager dig videre til forhandleren, som har en mere detaljeret oversigt over netop den kaffemaskine du vurderer er den rigtige. Vi håber du finder den maskine, som passer perfekt i dit køkken, således du både har noget pænt at se på, men også en maskine, der brygger god kaffe.