De 3 bedste kaffemaskiner med termokande

Hvis din virksomhed har mange medarbejdere, så kan det lige pludselig blive et større puslespil at skulle have frokost med hjemme fra. Det kræver et stort køleskab, og et overskud til al slags mad. Ved at skaffe en frokostordning sikrer du dine medarbejdere en lækker arbejdsplads med sund og lækker frokost. Dette vil kunne afværge en del personale snakke om hvorvidt man har frokost med på arbejde. 

En frokost ordning bliver ofte set som en dyr og krævende affære. Dette behøver slet ikke at være tilfældet. Ved at droppe den kedelige madpakke, og bytte den ud med en daglig Mættende og sund frokostordning kan du både øge dine medarbejderes trivsel, og sørge for sunde arbejdsforhold. 

Du kan på denne måde få leveret din mad direkte til kontoret, og nemt pakke det ud. En kantine ordning vil sandsynligvis være en overvejelse, men dette kan være svært at få til at hænge sammen hvis man ikke er mere end 50 mennesker på kontoret. Ved at få en frokost ordning vil du også være sikret frisk, og lækker frokost hver dag. Der vil ikke være rester, og det vil være nemt at rytte op.

Maden

Med en frokost ordning vil oftest kunne vælge et tema for jeres frokoster. Dette kan både være baseret på prs, allergier og mad ønsker. Hvis der kun er en enkel person der kan lide fisk, så vil man nok helst undgå dage med fisk. Derudover kan man nemt bestille ekstra vegetar mad og lign. 

Man vil oftest få en fiskeret, en varm ret, en grov- og en grøn salat, 2 slags pålæg samt hjemmebagt rugbrød og grovbrød samt dressing og smør. Dette vil sørge for en varieret frokost der gør frokost pausen til en social og lækker begivenhed. Vi håber du vil vælge at anskaffe dg en lækker frokost ordning.