På ferie i det nordjyske? – Her får du fantastisk mad og kaffe

Går ferien til det fantastiske, naturrige, idylliske Nordjylland med familie, venner eller en partner? Nordjylland er uden tvivl en perle i det danske land, og måske er der ikke nok som har opdaget det endnu. Fyldt med fantastisk, idyllisk dansk natur og jysk stemning, vil du uden tvivl forelske dig i Nordjylland hvis du ikke allerede har gjort det. Her får du en anbefaling til et lækkert madsted som absolut bør opleves hvis du er i Nordjylland. 

 

Hvis du befinder dig i Nordjylland enten på ferie eller ved anden lejlighed, så bør du helt sikkert tjekke Kvisthusets Grillbar ud på vejen, som ligger ikke langt fra motorvejen mellem Blokhus og Asaa. Kvisthusets Grillbar tilbyder lækker mad og kaffe som takeaway til hvis du er på farten, men der er også rig mulighed for at du kan sætte dig og nyde et lækkert måltid eller en varm kop kaffe til kun 10 kr. Kvisthusets Grillbar deler gårdhave med den lokale bodega ved siden af, og du kan derfor med fordel nyde en kold øl og et lækkert måltid udendørs i den danske sommersol. 

 

”Kom glad hjem” 

Kvisthusets Grill bar er opbygget ud fra mantraet ”kom glad hjem” og har klare og stærke værdier for hvordan restauranten og maden skal være. Hos dem er der fokus på lokale kvalitetsråvarer, og der lægges desuden også vægt på bæredygtighed, dyrevelfærd som de håber at andre vil dele med dem. 

 

Stedet vil ikke skuffe, og deres menu er sammensat af velkendte retter med gode råvarer, kombineret med spændende udgaver af salater, sandwicher og burgere. Desuden er der daglige retter som skifter for hver ugedag, og varierer fra lørdagskylling, til pasta til biksemad. Her er således noget for enhver smag, og så er der oveni ikke sparet på hyggen. En perle i Nordjylland som klart skal opleves hvis man er i området.