Hvis du er vild med at strikke, så kan du holde en strikkeaften sammen med dine veninder eller strikkeklub – og selvfølgelig byde på en lækker kop kaffe.

Det er blevet vældig cool at strikke. Både at strikke til de små og til sig selv. Og så er det faktisk også super hyggeligt at få aftenen til at gå med noget gedigen håndværk, enten mens man ser Netflix eller holder en decideret strikkeaften sammen med veninderne eller strikkeklubben fra arbejdet.

Har du nok garn & udstyr

Du skal selvfølgelig have styr på alt dit udstyr til en strikkeaften. Hos Garndamen i Skørping finder du garn til alle formål og så skal I selvfølgelig også have en overordentlig god kop kaffe for at få den helt perfekte strikkeaften. Det kan være, at du står og mangler lidt ekstra garn, strikkepinde eller andet til din strikkeaften. Så kan du heldigvis være sikker på at Garndamen i Skørping har alt, hvad du skal bruge til en vellykket aften. Lige fra:

Find den perfekte strikkeopskrift til en julesweater

Det kan være, at du er nybegynder og har brug for hjælp til at komme i gang, hvis du vil strikke en trøje som eksempelvis en julesweater til juleaften. Så er en strikkeklub en rigtig god idé at være en del af. Der vil nemlig ofte være nogle som er mere øvede i at strikke og kan give dig en hjælpende hånd. De kan også vejlede dig til at finde den helt perfekte strikkeopskrift, så det hverken er for svært eller for kedeligt. Og garnet – det finder du selvfølgelig ved Garndamen i Skørping. Hun står også gerne til rådighed mere gode råd og vejledning, så du kommer i mål med dit strikkeprojekt. Til sidst er der vidst bare at sige: Nyd til strikkeaften. Husk kaffen!