Imponér din date med gode moves

Hvis du normalt ikke render på dates, så kan det være nervepirrende at få en date i hus med lige præcis den person som du føler du har ventet på i evigheder. Du vil gerne imponere og have styr på alt så du ikke skræmmer din date væk, men hvor skal du mon starte?

Vær forberedt og imponer din date

Der kan være mange ting man kan forberede, når man har en date i vente. Det er dog bedst altid at fokusere på at kunne være sig selv så langt hen ad vejen som det kan lade sig gøre, for hvis du endelig får imponeret, så vil det i sidste ende være mere afslappende for dig selv at have været præcis den du er i første omgang.

Der er dog nogle ting der aldrig kan skade at have styr på op til en date. Er der tale om en kaffedate, hvor I kort skal mødes på en café til en latte inden I hver i sær skal nå en bagkant, så er der ikke så meget andet end at sætte sig godt tilrette og bare suge til sig. Men er der tale om en date, hvor der er lidt mere gang i den, kan det måske være at du skal se på dine danse moves.

Når du danser stråler glæden ud af dig

Pardans i Århus tilbyder timer til dig der både vil forberede dig på en date, men det kunne faktisk også være en rigtig sjov måde at afholde en date på, ved at tage til dansetimer sammen.

Der er ikke nogen der kan danse og være sure på samme tid og vi har alle en tendens til at smile og stråle mere glæde fra os, når vi laver nogle gode moves på et dansegulv. Det kan på den måde være det perfekte at se nærmere på, når du skal imponere din date.