Det er blevet mere populært at spille på fodbold, tennis, eSport og mange andre sportsgrene på nettet. Hvorfor er det egentligt blevet populært at satse penge på fodboldkampe? Det kigger vi på nedenfor.

Sportsvæddemål på internettet med live betting

Markedet for betting er vokset enormt meget siden, at der er kommet betting online. Det er blevet nemmere at spille på sport, og blandt andet kan du nu spille på både pre-match væddemål og live betting. Pre-match er engelsk for ”før kampen”.

Især live betting har bidraget til at online sportsvæddemål er blevet mere populære. Mænd og kvinder er vilde med at kunne spille i takt med, at f.eks. en fodboldkamp skrider frem. Desuden er der kommer særlige funktioner, herunder at kunne lukke et væddemål før tid. Den slags eksisterede ikke førhen, og det har også bidraget til at online betting er blevet mere populært.

Mange flere odds

Et fysisk spillested vil altid være begrænset til et bestemt antal events. De kan ikke lade dig spille på hvad som helst. Når du spiller på nettet, findes der op til flere hundrede betting markeder på en enkelt begivenhed. De mange odds er endnu en årsag til, at online sport betting er blevet enormt populært.

Du kontrollerer dagens gang

Mange personer er også vilde med online betting, da de føler, at de kontrollerer det mere. Her har du frie tøjler til at vælge, om du ønsker at spille på én enkelt fodboldkamp, multispil eller endnu flere odds. Mange lokale kiosker har traditionelt set spillekuponer, hvor du nærmest ”tvinges” til at spille på flere kampe. Derfor kan det føles mere afslappet at spille online.

Nemmere at forstå

De bedste bookmakere gør det nemt at spille på sport. Først og fremmest har de vejledninger til at forstå odds. Blandt andet er der ofte guides til at spille på Asian Handicap.

Mange gange kan du også automatisk udregne potentielle udfald. Det vil sige, at du kan tilføje mulige odds til din spilkupon og ”lege” med din indsats. Du kan indtaste forskellige beløb og på den måde se potentielle udfald.

Det hjælper især de personer, som er mindre matematiske anlagte. Desuden sikrer det også, at du har en klar forståelse af, hvor meget du kan håbe på at vinde, hvis kampen ender, som du har forudset.

Bedre tilgængelighed

Nu til dags er sportsvæddemål især blevet mere udbredt på grund af tilgængeligheden. Her tænker vi på dine muligheder for at spille på sport. Du kan spille fra en stationær eller en bærbar computer. Desuden kan du også spille på en smartphone eller en tablet, hvis det er det, som du foretrækker.

Det betyder i praksis, at du kan spille når som helst og hvor som helst. Spil derhjemme med en kop kaffe i hånden, når du er på stadion, hos vennerne, på en by, i toget og mange andre steder. På den måde kan du måske også nemmere finde mere tid til at placere dine sportsvæddemål.

Mere information til analyse

I ”gamle dage” var det mere kompliceret at finde statistik til analyse at mulige udfald. Du skulle ind på sider som Livescore for at tjekke resultater. Nu til dags giver de bedste bookmakere statistik. De benytter kunstig intelligens til at sammensætte brugbare oplysninger.

Hvis der eksempelvis er tale om en tenniskamp mellem Rafael Nadal og Djokovic, vil du normalt kunne se de to spilleres form. Det vil sige deres resultater i løbet af de seneste opgør. Der vil du også kunne se H2H-statistik, som er interne resultater mellem de to kommende modstandere.

Alt samlet på et sted

Du kan også kombinere live streaming med betting. Mange gange kan du se live sport hos flere bookmakere, når du placerer sportsvæddemål hos dem. Andre gange kan du eksempelvis åbne TV2, Danmarks Radio eller andre sportskanaler i en fane, mens du har din live betting i en anden fane.

Tættere Forhold Til Sportsstjernerne

Sport er generelt blevet mere populært, da mange fans føler, at de har knyttet et tættere bånd til spillerne. For eksempelvis er Cristiano Ronaldo den, som har flest følgere på Instagram. Han føles af over 520 millioner personer. Hans ærkerival Lionel Messi følges af mere end 335 millioner personer. Desuden følger over 175 millioner personer Neymar på internettet.

Uanset om det er Lionel Messi, Cristiano eller en tredje sportsstjerne, er der kommet en større interesse for atleterne. Det fører også til, at flere personer ser deres kampe. Denne effekt skaber naturligvis også en øget interesse i at spille på sport på nettet.

Husk at spille ansvarligt

Når du spiller på sport, er det altid vigtigt at spille ansvarligt. Det gælder især, hvis du står med en øl i hånden i Nationalparken og ser en landsholdskamp. Du kan naturligvis spille på sport som en sjov fritidsaktivitet, men det bør aldrig være en indtægtskilde. Sørg derfor for at have et sundt forhold til spil på sport.