De 3 bedste kaffemaskiner med termokande

Hvis du blev fanget i en regnbyge på vej hjem med en druknet telefon eller har spildt en kop kaffe udover bordet, så er der hjælp at hente! Der er nemlig flere tips til, hvordan du kan redde din mobil fra det våde. Læs med her og få et par af dem.   

Læg mobilen i ris

Læg din mobil i en beholder eller en skål og dæk den så til med ris. Ris suger væske og vand til sig, og de kan derfor afhjælpe, at der skulle komme større vandskader i din mobil. Du kan ikke lægge mobilen i hvad som helst, da det potentielt kan komme ind i telefonens forskellige indgang. Ris har den perfekte størrelse til at suge væsken til sig foruden at sætte sig fast i mobilens indgange.

De fleste har en eller anden form for ris i køkkenskabet, så her kan de fleste være med.  

Hvis risene ikke hjælper

Det er ikke sikkert, at risbadet er nok til at redde mobilen. I så fald må man søge mere professionel hjælp. Det er nemlig muligt at vandet har sneget sig ind og forstyrret mobilens mekanik. I det tilfælde er det nødvendigt med en iphone reparation. Det er selvfølgelig lidt dyrere end ristricket, men det er ikke desto mindre mere sikkert. Så inden du giver helt op på mobilen, så se om den kan udredes med en reparation. Så sparer du trods alt penge på en ny.

Beskyt din mobil

Et forebyggende trick til den vandskadede mobil er at få fikset skærmen, hvis den er i stykker. Når skærmen er flækket, så kan der lettere løbe vand ind i mobilen, hvilket kan skabe større skade, som måske er vanskelig at reparere. Derfor skal du fikse skærmen og sørge for at pakke din mobil godt ind. Et panserglas og et cover kan gøre en stor forskel.