De 3 bedste kaffemaskiner med termokande

Der er mange danskere der drikker kaffe dagligt og er du havnet på denne artikel så er du helt sikkert også en kaffeelsker. Som tiden skrider frem er der også kommet mere fokus på sundhed og de fleste ønsker en sundere hverdag.  

Tilbage til spørgsmålet, er iskaffe sundere end almindelig kaffe? Det kommer helt klart an på, hvad for en kaffe du normalt laver. 

Er iskaffe og helt almindelig kaffe det samme? 

Iskaffe brygges med varmt vand og afkøles så, før der tilsættes isterninger. Du kan også lave en koldbrygget kaffe, der brygges på koldt vand. Med iskaffe kan du bevare kaffens bitterhed, imens en koldbrygget kaffe ofte kan smage sødere.  

Du kan finde et hav af opskrifter på både iskaffe og almindelig kaffe og derfor vil du helt klart også kunne finde sundere alternativer på begge dele. Groft sagt følges begge ting meget godt ad.  

Vil du have en iskaffe lidt ud over det sædvanlige vil den naturligvis også indeholde lidt ekstra fedt og kalorier, men det vil den helt almindelige kaffe også indeholde, hvis du vil gøre noget ekstra ud af den. 

Dermed er det ene valg ikke nødvendigvis sundere end det andet. 

Den lækreste opskrift 

Som kaffeelsker vil du helt sikkert gerne prøve noget nyt, der uden tvivl vil forkæle din gane. Her kan du med fordel se på denne opskrift på Dalgona iskaffe.  

Det fede ved denne opskrift er at du både kan drikke den varm og som iskaffe og lige i dette tilfælde vil hverken iskaffen eller den helt almindelige kaffe være det sundere alternativ. Alt med måde, kan man vel sige og sundhed kan i realiteten betyde mange ting.  

Det er vigtigt at du i ny og næ bliver en livsnyder, da dette helt klart også vil skabe mere sundhed og livskvalitet i dit liv. Invitér dine venner eller familie hjem til en skøn kop iskaffe og få tid til lidt socialt liv.  

Sundhed kræver at du både fysisk og mentalt er i en rigtig god balance og derfor er det vigtigt at du passer godt på dig selv.