De 3 bedste kaffemaskiner med termokande

Vil du gerne have stærk kaffe hver morgen? Så kan du investere dine penge i en espressomaskine fra DeLonghi. De er lige blevet kåret som bedst-i-test hos forbrugerråd i hele Skandinavien. Læs videre for at lære mere om, hvad du kan få ud af en espressomaskine.  

Findes der noget bedre end at vågne til duften af kaffe om morgenen? Det er svært at forestille dig. Hvis du gerne vil have frisk og stærk kaffe hver eneste morgen, så læs mere i denne espressomaskine test. Her kan du nemlig findes den espressomaskine, der kan give dig et skud kaffe, når du har behov for det. 

i samarbejde med PriceRunner

Kaffen er blevet smart 

En espresso har altid være for de mest kyndige kaffekendere. Med en espressomaskine fra Delonghi får du ikke bare muligheden for at få espresso på bestilling; den kan også lave cappuccino, latte og iskaffe, ja selv varm kakao ved blot at trykke på en enkel knap. Denne multifunktionalitet gør espressomaskinen til en favorit, ikke bare hos forbrugerne, men også hos Forbrugerrådet Tænk, der giver den topkarakter. 

At den kan lave kaffe på mange forskellige måder, er ikke det eneste, som er smart ved denne espressomaskine. Ved hjælp af en app kan du bestille kaffe via din telefon. Har du altid en kop klar, kan du sidde på kontoret ovenpå og bestille en kop kaffe. Så behøver du ikke gå frem og tilbage hele tiden. Du får altså en kop kaffe, lige når du har lyst til det.  

Den bedste kaffemaskine på markedet 

Den nye espressomaskine fra DeLonghi er altså lige den tand smartere end de andre på markedet. Det er maskinen til dig, der er træt af filterkaffe og stempelkande. Og som gerne se at kaffen er klar, når du ønsker det. Der er således meget lidt ventetid med denne type espressomaskine.  

Prisen er selvfølgelig også derefter. Der er dog forskel på, hvor meget den koster hos de forskellige udbydere. I testen ovenover kan du altså ikke bare finde den bedste espressomaskine på markedet, du kan tilmed finde ud af, hvor du finder den til den bedste pris. Der er flere tusind kroner at spare, hvis du køber den hos den rette udbyder.  

På den måde behøver det ikke koste det hvide ud af øjnene, fordi du gerne vil have din kaffe på en bestemt måde. Så tag testen, find dine espressomaskine og gå aldrig glip af en god kop kaffe igen.